Bora Master Evinde Farklı Mağlup Oldu

Bora Master Evinde Farklı Mağlup Oldu

Ege Masterler Ligi C-grubu 2.hafta maçında Bora Master Saruhanlı 7 Eylül Masterlere 6-1 mağlup oldu.

Ege Masterler Ligi sezonu’nun ikinci haftasında Bora Master evinde Saruhanlı 7 Eylül Master ile karşılaştı. Bora Master, Soma Belediyesi TFF Tesislerinde Kerim Uzun, İ.Batuhan Darçın ve Yusuf Akkaya hakem üçlüsünün yönettiği maça Adem-Uğur-Serkan-Yaşar-İsmail-Turgay-Osman-Keke-Hakan ve Celil on biri ile çıktı.

BORA MASTER SARUHANLI 7 EYLÜL MASTER

Maça etkili başlayan Saruhanlı 7 Eylül Master, mücadelenin ilk yarısını Gürdal Gencer’in golüyle 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda da 5 gol bularak sahadan 6-1’lık galibiyetle ayrıldı.

Saruhanlı 7 Eylül Masterlerin gollerini Mustafa Denizhan (3), Gürdal Gencer, Metin Avcı ve Çağlar Topaç kaydetti. Bora Masterlerin tek golünü ise Celil Asar attı. Saruhanlı 7 Eylül Master adına Ahmet Kahraman, Bora Master adına ise Yaşar Yalgınkaya penaltı atışlarından faydalanamadı. Mücadelede oyuna ikinci yarıda dahil olup 3 gol atan Mustafa Denizhan, maçın yıldızı oldu.



SARUHANLI 7 EYLÜL MASTER

Bu galibiyetin ardından Saruhanlı 7 Eylül Master puanını 3’e çıkartırken, Bora Masterler ise henüz puanla tanışamadı. Bora Master 3.hafta maçını yine evinde Ege Üniversite Sağlıkgücü Masterler ile oynayacak. Saruhanlı 7 Eylül Masterler de Eşref Paşa Masterleri konuk edecek.

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN