Nazilli Bld.Spor 0-11 Soma Zaferspor

Nazilli Bld.Spor 0-11 Soma Zaferspor

Zaferspor’lu Yıldız Kızlarımız, 3.Ligde mücadele eden ablaları gibi fırtınalar estiriyor!

Soma Zaferspor Yıldız Kız Takımı, Söke Latmos Sayrakçı G.S.K’den sonra Nazilli Belediyespor’u da farklı mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Şampiyonası birinci kademe 2.maçında Nazilli Belediyespor ile Aydın İncirliova Stadında karşı karşıya gelen Soma Zaferspor Yıldız Kız Takımı sahaya: Meryem-Aleyna Yiğit-Zeynep-Kübra-Aleyna Çayıroğlu-Rukiye-Şevval-Elif-Nisa-Sudenur ve Esmanur on biri ile çıktı. Aysun, Havvanur, İlayda, Aleyna, Elif ve İrem yedek kulübesinde oturan oyuncular oldu.

SOMA ZAFERSPOR YILDIZ KIZLAR

Nisa Sağdıç’ın 5 golle yıldızlaştığı maçta, kızlarımız rahat bir galibiyet aldı.

Maçın başlamasıyla beraber oyun üstünlüğünü eline geçiren Yıldız Kızlarımız, Nazilli Belediyespor’u gol yağmuruna tutu. Rakip oyuncuların Zaferspor karşısında çaresiz kalıp ”şu maç bitse de gitsek” dediği ortamda; Hakan Arslancan’ın talebeleri farklı galibiyete Nisa Sağdıç (5), Sudenil Gündüz (2), Şevval Akkuş (2), Elif Örmüş ve Esmanur Çayıroğlu’nun attığı gollerle 11-0 mağlup ederek gitti..



ZAFERSPOR HAKAN ARSLANCAN
Arslancan, ”2 Kulvarda da Başarılı Gidiyoruz”

Nazilli Belediyespor karşısında pozitif futbollarını 11 golle süsleyen Yıldız Kızlarımıza ilk tebrik takımın teknik patronu Hakan Arslancan‘dan geldi. Maç sonu takım oyuncularını tek tek tebrik eden deneyimli teknik adam Arslancan, karşılaşma sonrası şunları söyledi: “Bu turnuvaya iyi hazırlandık, uzun zamandan beri hazırladığımız kızlarımız saha da ellerinden geleni yapıyorlar. Bir taraftan 3.ncü lig müsabakaları, diğer taraftan yıldız kız şampiyonası bizim için yoğun bir tempo oluyor ama kazandıkça yorgunluğumuz geçiyor.” dedi.

3.Maç Yarın

Nazilli Belediyespor galibiyeti ile grup liderliği için büyük avantaj yakalayan Soma Zaferspor’lu Yıldız Kızlarımız, 3.maçını 23 Ocak Perşembe günü saat 14:00’de Manisa Esnaf Gençlikspor ile Aydın-İncirliova Stadında oynayacak..

Bağlatılı Haberler

Zaferspor 10-0 Söke Latmos Sayrakçı G.S.K
Yıldız Kızlar, İlk Maçını Söke İle Oynayacak.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grupları Belli Oldu.

Zaferspor Bayan Futboluyla ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN