Masterlere 2 Takviye Daha

Masterlere 2 Takviye Daha

Soma Masterler, 4 Ağustos’ta açılacağı müjdelenen halı sahalar için, hem antrenman hemde transfer konusunda harekete geçti.

 

Ege Masterler Federasyonuna bağlı Soma Masterler, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 5 aydır kapalı olan halı sahaların, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda 4 Ağustos’tan itibaren faaliyetlerine başlayacak haberinin gelmesi üzerine yeni sezon hazırlıklarına başlama kararı aldı.

Bu temel doğrultuda hareket eden Soma Masterler,

YASİN TUNÇ

Daha önce turnuva takımlarından ELİ 3 takım kaptanı Ertuğ Ünlü, Demirexport takım kaptanı Hüseyin Turan, profosyonel liglerde forma giymiş Dinçer Çakır, daha önce önce Soma Masterler formasıyla şampiyonluk yaşayan Engin Kahraman ve iki sezon önce turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Bülent Aktuğ‘dan sonra iki oyuncuyu daha renklerine kattı.

RAMAZAN KÜÇÜKSakatlık ve cezaları göz önünde bulunduran camia kadro derinliğini geniş tutmak için önceki yıllarda Milli Eğitim takımın kalesini başarıyla koruyan ve bu takımla şampiyonluk yaşayan Ramazan Küçük, Nakliyecilerin orta sahada başarılı işlere imza atan oyuncusu Hasan Burak  gibi iki oyuncuyla kuvvetlendirdi.HASAN BURAK



 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN