Yine Yeniden

Yine Yeniden

Kadrosuna kattığı beş yeni oyuncu ile gövde gösterisi yaptı!

 

Bahadır Özgen ve Ali Tatlı’nın takımdan ayrılmasıyla beraber transfer çalışmalarına hız veren Soma Masterler, iki önemli ismi daha bünyesine kattı.

Takımın başına Hakan Durur‘u teknik patron olarak getiren Soma Masterler, turnuva takımlarından ELİ 3 takım kaptanı Ertuğ Ünlü, Demirexport takım kaptanı Hüseyin Turan ve yıllarca profosyonel liglerde forma giymiş Dinçer Çakır’dan sonra bir sezon önce Soma Masterler forması giyen Engin Kahraman ve Bülent Aktuğ‘u renklerine kattı.

ENGİN KAHRAMAN

Engin Kahraman

2014 yılında kurulan ve ilk yılında şampiyon olan Soma Masterler formasını başarıyla giyen Engin Kahraman, bir yıllık aranın ardından yeniden kırmızı-beyazlı forma için ter dökecek.. Başarılı defans oyuncusu Engin Kahraman, turnuva takımlarından İmbat Madencilik ile de bir çok şampiyonluklar yaşadı.

BÜLENT AKTUĞ

Bülent Aktuğ

2017-2018 sezonlarında Soma Masterler forması altında başarılı maçlar oynayan Bülent Aktuğ, Engin Kahraman’la birlikte kırmızı-beyazlı forma için mücadele edecek. Bülent Aktuğ, İmbat Madencilik takımında şampiyonluk yaşadığı gibi 2017 sezonunda turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmişti.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN