Masa Tenisinde Fen Lisesi ve R.Dağdelen And. Lisesi 1.Oldu.

Soma Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğümüzce 16. Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Erkekler Liseler Arası Masa Tenisinden (detaylara buradan bakabilirsiniz) sonra Liseler Arası Kız Masa Tenisi müsabakaları da sona erdi..

 

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonunda; Ferdi Kızlar Kategorisinde Soma Fen Lisesinden Sena ÇELEBİ, Kız Takım Kategorisinde ise Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi 1.oldu.



Bir birinden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren ferdi sporcular ve okullar şöyle oluştu:

Ferdi Kızlar Kategoride Dereceye Giren Sporcular:

1.Sena ÇELEBİ (Soma Fen Lisesi)
2.Çiğdem BAYINDIR (Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi)
3.Nefise YILMAZ (Cemil Meriç Anadolu Lisesi)

Kız Takım Kategorisinde Dereceye Giren Okullar:

1.Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi
2.Soma Fen Lisesi
3.Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe Müdürlüğü olarak spora katkı sağlayan başta İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sn. Mustafa DİKİCİ‘ye,Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdari yönetimine velilerimize, müsabakalara katılan sporcularımıza, emek veren beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlere ve her zaman sporun destekçisi olan Soma Belediyesi’ne teşekkür ederiz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN