Kupada Rakip Keçiörengücü Oldu..

Kupada Rakip Keçiörengücü Oldu..

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda rakipler belli oldu. Kura sonunda Somaspor, Spor Toto 1.Lig’de topladığı 8 puanla 4.sırada yer alan Keçiörengücü’yle eşleşti. Karşılaşma 24-25-26 Eylül tarihleri arasında Soma Atatürk Stadında oynanacak..

SOMADASPOR

Rakibimiz..
TFF 1. Lig’de 4. hafta itibari ile 8 puan toplayarak namağlup şekilde yoluna devam eden Keçiörengücü, bu sezon evinde oynadığı iki maçta Osmanlıspor ve B.B. Erzurumspor’u 1-0’lık skor ile geçmesini bildi. Başkent ekibi ligin tecrübeli takımlarından olan Eskişehirspor ve Adana Demirspor deplasmanlarından ise beraberlikle ayrıldı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN