Kelkit Bld.Spor 0-1 Somaspor

Kelkit Bld.Spor 0-1 Somaspor

1954 Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Somaspor, rakibini ilk yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta geçtiğimiz hafta evinde Batman Petrolspor’a puan kaptıran ve 5.sıraya gerileyen Somaspor, 30 puanla 8.sırada yer alan 1954 Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Kelkit İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya; Tunay-Üzeyir-Muhsin-Onur-Burak-Ali-Nurettin-Muammer (M.Bağlı)-M.Aydoğdu (M.Şengül)-Cafercan (Taner) ve Mehmet Uysal on biri ile çıkan Somaspor, rakibini ilk yarının 38.dakikasında Nurettin Çağlar‘ın attığı golle 1-0 mağlup etti..

1954 Kelkit Belediyespor galibiyeti ile puanını 37’ye çıkaran Somaspor, ligde 3.sıraya yükseldi.

Somaspor İlk Maçı da 3-1 Kazanmıştı

Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Somaspor Mehmet Uysal (2) ve Muammer Atalay’ın attığı golleriyle 3-1 kazanmıştı. (geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)



Nazilli Bld.Spor Maçı Çarşamba Günü

24.hafta Nazilli Belediyespor ile Atatürk Stadı’nda oynayacağımız karşılaşma 19 Şubat Çarşamba günü saat 13:30’da oynanacak. Bilindiği üzere ilk devrenin 7.haftasında Nazilli Belediyespor ile deplasmanda Çarşamba günü oynadığımız maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Geri Döndü
Kelkit Belediyespor 0-1 Somaspor
Kelkit Belediyespor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 3-1 Kelkit Belediyespor
Somaspor-Kelkit Belediyespor Maç Önü..
Somaspor-Kelkit Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN