Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Geri Sayım Başladı.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Geri Sayım Başladı.

Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 27.sinin gerçekleşeceği ‘Bahar Kupası Özge Kanbay Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” için geri sayım başladı.

Soma’lı spor severlerin her sene yoğun ilgiyle takip ettiği ve en anlamlı yerel turnuva olarak dikkatleri üzerine çeken Soma Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, bu senede de büyük ilgi uyandıracağa benziyor.

Başvurular Başladı

Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert‘in kurumlara gönderdiği talimatname de belirtildiği gibi;  son başvuru tarihi 11 Şubat 2020 Salı günü olup, karşılaşmalar 02 Mart – 30 Mayıs 2020 tarihleri arasında Teiaş Eğitim Tesisleri ve Nazım Yavuz Stadı’nda oynanacak.. Evraklarını tamamlayan 8 kurum resmen başvurusunu yaptı..

Kura Çekimi Son Başvuru Tarihinde

Turnuvaya son başvuru tarihi 11 Şubat 2020 Salı mesai bitimine kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yapılacak. Takımların ve grupların belirleneceği kura çekimi ise aynı gün saat 17:30’da TEİAŞ Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılacak..

Önceki Sezon Kupayı İmbat Madencilik Kazanmıştı.

2019 yılında 21 takımın katılımıyla gerçekleşen 26.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında kupa, finalde Demir Export’u; Yücel Durali ve Deniz Kaya’nın golleriyle 2-1 mağlup eden İmbat Madencilik’in müzesine gitmişti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)



Geçen Sezon 21, Bu Sezon 22 Takım

Önceki sezon olduğu gibi bu sezonda kaliteli takım ve oyuncuların sahne alacağı arenada, geçen sene 21 takımla oynanan kupaya, bu sene 22 takımın katılım göstermesi bekleniliyor..

1-ELİ (1)
2-ELİ (2)
3-ELİ (3)
4-İmbat Madencilik (1)
5-İmbat Madencilik (2)
6-Devlet Hastanesi
7-Demir Export
8-Müftülük
9-Soma Belediyesi
10-Büyükşehir Belediye
11-Huzurevi
12-Nakliyeciler
13-Nitromak
14-Yeni Anadolu Madencilik
15-Maden-İş
16-Yuta Çalışkan
17-Eğitim Gücü
18-Hak-İş
19-Kaymakamlık
20-Öğretmenler Birliği
21-Ticaret Odası
22-Diş Hastanesi

Yukarıda belirttiğimiz kurumlar sadece duyumlardan ibarettir. Çıkan veya katılan olursa sizlerle paylaşacağız.. Ayrıca Turnuvayla ilgili kafanızda oluşacak sorulara buradan cevap arayabilirsiniz..

İlgili Bağlantılar

2020 Turnuva Talimatname
2019 Futbol Turnuva Başlıkları
2018 Futbol Turnuva Başlıkları 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN