İsmail Şarlayan, Kırkağaç Acar İdman İle Anlaştı.

İsmail Şarlayan, Kırkağaç Acar İdman İle Anlaştı.

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Kırkağaç Acar İdman, teknik sorumlu konusunu son olarak Somaspor Alt Yapısında görev yapan İsmail Şarlayan ile çözdü.

HABER:SOMADASPOR.COM

3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Akademik kariyeri olan 1985 doğumlu teknik adam, dün Kırkağaç kulüp binasında siyahlı-beyazlı yönetimle bir araya gelerek anlaşma sağladı.

Deneyimli teknik adam daha önce Turgutalp Belediyespor, Alaçatıspor, Kınık Belediyespor, Sotesspor ve son olarak hocalık yapacağı Acar İdman’da futbolculuk misyonunu tamamlamış, Somaspor takımında yardımcı hoca ve alt yapı sorumlusu olarak görev yapmıştı.

ACAR İDMAN’IN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

İmza töreninden sonra açıklama yapan İsmail Şarlayan, ”Daha önce formasını giydiğim Acar İdman’a teknik sorumlu olarak gelmem beni ziyadesiyle mutlu etti. Erkan Gelir hocamla beraber Acar İdman’ı istenilen ve arzu edilen yere getirmek için üzerime düşenden fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN