İkizlerden Mutlusu Yok!

İkizlerden Mutlusu Yok!

Somaspor, alt yapısında yetişen Özcan ve Özkan Kalman kardeşleri 4 sezon aradan sonra tekrar renklerine bağladı.

SOMADASPOR

2012 yılında Somaspor alt yapısında futbola başlayan 24 Nisan 2002 doğumlu ikiz kardeşler, Siyah-beyazlı forma altında oynadıkları başarılı futbollarıyla 2015 yılında Altınorduspor’a transfer oldular. Eğitimlerinden dolayı 1 sezon aradan sonra tekrar Soma’ya geri dönüş yaptılar..

SOMASPOR Somaspor’da geçirdikleri bir sezonun ardından, Soma’ya yakın olması nedeniyle 2015 yılında Bergama Belediye spor’a transfer oldular. Başarılı futbollarını burada da sürdüren Özcan-Özkan kardeşler, birer yıl ara ile U-14 ve U-15 milli takım seçmelerine davet edildiler. 3 Sezonluk Bergama Belediyespor macerasından sonra tekrar futbola başladıkları Somaspor’a geri dönüş yaptılar.
ÖZCAN KALMAZ SOMASPORBİZE İNANANLARI MAHÇUP ETMEYECEĞİZ
4 sezon aradan sonra tekrar futbola başladıkları Somaspor’a geri dönmenin mutluluğunu yaşayan Kalman kardeşler, “Başta transferimizin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan yönetimimize ve hocamıza teşekkür ediyoruz. Takımımızda çok değerli ağbiler var, onlardan öğreneceğim çok şeyler olacak. Her genç oyuncunun hayali büyük takımda oynamaktır. Bu hayalimizi futbola başladığımız takımımızda sürdürecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Bize inananları mahçup etmemek için çok çalışacağız” dediler.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN