Hakan Durur’un Kaleminden Kaymakamlık Futbol Turnuvası

Hakan Durur’un Kaleminden Kaymakamlık Futbol Turnuvası

Maçların tüm ayrıntılarını, pozisyonlarını, fotoğraflarını size ulaştıran Cevdet Yıldırım Hocam bugün izlediğimiz maçlar sırasında bizden bir ricada bulundu.

”Sayfada bir çeşitlilik olsun yorum yaparmısınız’ dedi.
Hadi bir deneyelim dedik.
Beğenilirse devam ederiz.
Bismillah diyerek ilk yazımızı yazmayı denedik.

-Turnuvanın eğitim okulu sahasındaki maçlar mükemmel başladı.
Maça gelenler nefis maçlar seyretti.
Goller bir o kadar güzeldi. Sırf goller mi güzeldi.
Hayır, dostluk, saygı, hoşgörü, seyirci hepsi güzeldi.
Futbolu özlediğimizi hem oynayanlar hem seyredenler gösterdi.
Havanın güzel oluşu günü daha da güzelleştirdi.
Bize tesislerini açan eğitim okulu ve TFF tesisi sorumluları bu organizasyonda sizlerinde tuzu olduğu için teşekkür ederiz.
Turnuvaya katılan tüm takımlar oynasa da oynamasa da orada bulunuyorlar.
Ne kadar güzel bir kaynaşma.
Burada en çok emeği olan Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanları müdiremiz nezdinde hepinize teşekkürler.
Bu organizasyona Soma’mızın ihtiyacı var.
-Her zaman bu kadar uzun yazı yazmayacağım tabii ki gelelim maçlara.
Nakliyeciler-Ziraat Odası maçında herkes futbola ve gollere doydu. Ne maçtı be bir ara maç 3-1 oldu maç koptu dedik hakem 1 dakika uzatma gösterdi. Ardından maç 3-3 oldu bu bize gösterdi ki çok güzel bir turnuva seyredeceğiz. Her iki takım da oynayan tanıdığım futbolcu kardeşlerim var. Kaliteli ayaklar hemen kendini gösteriyor. Şimdi birkaç kişiye değineceğim ileride herkesten bahsetmeye çalışacağım. Mustafa Yüksel kardeşim her zaman beğenmişimdir. Yine beni yanıltmadı. Takımının olmazsa olmazı. Maestro. Yine aynı takımdan sonradan oyuna giren Erdoğan diye genç bir kardeşim var. Çok faydalı yararlı oynuyor takımına da hem gollerde hem savunmayla katkıda bulunuyor. Diğer maçlarda da seni takip edeceğiz aynı oyunu bekliyoruz.

-Geçen senede çok faydalı oynadığını gördüm bu senede aynı kaldığı yerden devam eden bir Selçuk kardeşimiz var. Oynadığı zaman seyretmek zevk veriyor. Takımı için çok önemli bir silah hep böyle oynamaya devam et Selçuk bu arada öğretmen arkadaşlarıma değinmeden geçemeyeceğim Caner kardeşim daha oynamaya başlamadı bu maç ısınmaydı onun için çok önemli katkılar sağlayacak inanıyorum.

-Gelelim Çarşı-Taş Konak maçına bu maçta zevkimiz katlanarak arttı her iki takımda hemen hemen hepsini tanıyorum hepsini tebrik ederim. Herkes bulunduğu yeri hak eder bir davranış içindeydi nefis bir maç seyrettirdiler. Diğer maçın sonucu gibi bu da 3-3 bitecek derken bir son dakika golü daha gördük. Skor 4-3 oldu bazı isimlerden bahsetmeden geçemiyecem . Oğulcan Nilderya seni tutmak için 3 kişi lazım takımına çok büyük güç katıyorsun bizim beklentilerimizi çoğalttın daha aşağısına kabul etmiyoruz artık. bir de takım arkadaşı Ferdi ben kardeşimizi ilk defa seyrediyorum ama çok iyi iş yaptı çok güzel bir gol attı takımına katkı sağladı. Senide tebrik ederim kardeşim.

Taş Konak takımından da bu yazımda iki kişiden bahsedelim. Hepsini tanıyorum sırası geldikçe herkesten bahsetmeye çalışacağım. Çünkü hepsi futbol kariyeri başarılarla dolu arkadaşlarım ama ilk önce Gürkan’dan bahsedeceğim. Kardeşim sen kaleci değimliydin ama sen takımın defasında başarılı oynuyorsun. Yetmedi gol atıyorsun, yetmedi oyun kuruyorsun. Aferim kardeşim böyle devam. Senle gurur duyuyorum. Fatih Kaya kardeşim sen sakin oynadığın zaman her maçı aynı tempoda ve aynı faydalı şekilde oynuyorsun. Bunu bize gösterdin. Sakın sakatlanma böyle devam. Bu arada çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.
Çarşı’nın hocası Cengiz Abi.Bu takım senin ağabeyliğin,hocalığın bilgin sayesinde buralara getirdi.Bu gençlerin başında lütfen olmaya devam et.Sana ihtiyaçları var.Hepinize çok teşekkür ederim…

HAKAN DURUR

Hakan Durur

YORUM YAZIN