Müthiş Maçlar İzledik!

Müthiş Maçlar İzledik!

Turnuvanın üçüncü gün maçları adeta nefesleri kesti. Gel-gitlerin olduğu ve 13 golün atıldığı karşılaşmalarda, takımlar izleyenlere; hem gol, hemde futbol ziyafeti sundular..

Teiaş Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda D-grubunda Nakliyeciler ve Ziraat Odası berabere kalırken, B-grubunda Taşkonak, Soma Çarşı’yı mağlup etti.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!..

NAKLİYECİLER 3-3 ZİRAAT ODASI

İlk karşılaşma D-grubunda Nakliyeciler ve Ziraat Odası takımları arasında oynandı. İlk yarısı 3-1 Nakliyeciler lehine biten karşılaşmada, Ziraat Odası maçı bırakmadı ve karşılaşma  3-3 berabere bitti.

 

NAKLİYECİLER 3-1’i KORUYAMADI!

Ziraat Odası karşısında; Gürkan Özdemir, Alper Özgün ve Erdoğan Aksoy’un golleriyle  3-1’lik skor yakalayan Nakliyeciler, rakibin ikinci yarıda ki baskısına cevap veremedi ve kalesinde gördüğü iki golle, öne geçtiği karşılaşmadan 3-3 berabere ayrılmak zorunda kaldı. Nakliyeciler adına direkten dönen 3 top, şansızlık, Ziraat Odasına ise şans anı olarak hafızalarda yer aldı.

ZİRAAT ODASI MAÇI BIRAKMADI!

Ziraat Odası adı altında turnuvaya ilk defa katılan, ancak tecrübeli oyuncuları kadrosunda barındıran Ziraat Odası, 3 gol ağlarında görmesine rağmen oyundan düşmedi ve çok istediği puanı güçlü rakibinden Gökhan Uysal (2) ve Selçuk Bulut’un golleriyle almasını bildi. Gökhan Uysal’ın 2 golle katkı sağladığı, Selçuk Bulut’un sorumluluk alıp, 1 gol ve mücadeleleri onları diğerlerinden bi tık öne çıkardı.

SAHA:TEİAŞ
HAKEM:Yusuf Bulut
NAKLİYECİLER:Yasin-Tamer-Bilal-İsmail-Hasan-Avusturya-Gürkan-Selim-Alper
YEDEKLER:İsmail,Mustafa,Seyfettin,Erdoğan,Bülent,Fatih

ZİRAAT ODASI:Erdem-Ahmet-İbrahim-Taner-Gökhan-Yıldırım-Selçuk-Caner-Cavit
YEDEKLER:Mehmet,Emin,İsmail,Turgay,Sinan,Mustafa
GOLLER:Gürkan Özdemir, Alper Özgün, Erdoğan Aksoy (Nakliyeciler), Gökhan Uysal (2), Selçuk Bulut (Ziraat Odası)

TAŞKONAK 4-3 SOMA ÇARŞI

B-grubunda ilk karşılaşmalar, Taşkonak ve Soma Çarşı arasında oynandı. Nefesleri kesen karşılaşmada sevinen taraf 4-3’lük skorla Taşkonak takımı oldu.

TAŞKONAK; GELDİ, GİTTİ, GELDİ!

Maça istediği oyun anlayışı ile başlayan, oyunu domine eden ve sonunda; Gürkan Ekren, Fatih Kaya ve İlker Çakır ile üç farklı skoru yakalayan Taşkonak, müthiş bir ikinci yarı oynayan rakibi karşısında çaresiz kaldı ve ağlarında 3 gol gördü. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, defanslarında kaptıkları topla hızlı hucuma çıkan sarı-siyalılar, Mustafa Çamzeybek ve İlker Çakır odaklı gelişen ataklarında maçın skorunu söyleyen Kenan Bulut’un final vuruşu oldu. Taşkonak takımında Fatih Kaya’nın mücadeleci ve hırslı futbolu izleyenlerin beğenisini aldı.

SOMA ÇARŞI SONUNU GETİREMEDİ!

Güçlü rakibi karşısında ilk yarıda istenilen futbolu sergileyemeyen Soma Çarşı, devreyi 3-0 yenik kapadı. ikinci yarıya istekli, arzulu ve baskılı başlayan siyah-beyazlılar, Bora Bilgener’in penaltıdan (2) ve Ferdi Gül’ün  golleriyle 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-3’lük eşitliği yakaladı. Uzatma dakikalarında, önde kaptırdıkları topla rakibe az adamla yakalandılar ve cezasını da meşin yuvarlağı ağlarında görerek aldılar! Soma Çarşı adına Oğulcan Nilderya’nın pozitif futbolu, ikinci yarıda Oktay Aydın’ın defanstaki yerinde ve zamanında yaptığı hamleleri gözlerden kaçmadı.

İKİ MAÇTA KEYİF VERDİ..

Seyir zevki yüksek, bol gollü, gel-gitlerin olduğu, pfair-play’a yakışmayacak hiç bir negatif durumun olmayışı biz spor severleri bir hayli memnun etti. Dört takımımızı da kutluyoruz..

SAHA:TEİAŞ
HAKEM:Yusuf Bulut
TAŞKONAK:Yasin-M.Çamzeybek-Semih-Fatih-İlker-Gürkan-Kenan-Burak-Rafet
YEDEKLER:Bilal,Uğur,M.Danacı,Ayhan,Tuna,Serdal,Yusuf

SOMA ÇARŞI:Veli-Gökhan-Oktay-Ramazan-Barış-Birol-Oğulcan-Bora-Ferdi
YEDEKLER:Özcan,Onur,Şirvan,Osman,Baha,Ufuk
GOLLER: Gürkan Ekren, Fatih Kaya, İlker Çakır, Kenan Bulut (Taşkonak), Bora Bilgener (2), Ferdi Gül  (Soma Çarşı)

3. GÜN MAÇ PROGRAMI

15.03.2018 Perşembe 16:30 ELİ (2-ELİ (3 Tff
15.03.2018 Perşembe 18:00 Öğretmenler Birliği-Eğitim Gücü Tff
Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN