Gol Bulamayınca Maçı Kazanamıyorsun

Gol Bulamayınca Maçı Kazanamıyorsun

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olan Somaspor, rakibine 2-0 yenilerek hem kupadan elendi hem de bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.daspor.com

Hazırlık, kupa ve lig olmak üzere 13 maçtır sahadan başı dik ayrılan siyah-beyazlılar, bugün Kahramanmaraşspor ile oynadıkları maçtan 2-0 mağlup ayrılarak yenilgi ile tanıştılar.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, Kahramanmaraşspor karşısında alınan yenilgiyi ve oyunu değerlendirdi.

Maçın ilk yarısında istedikleri seviyede oyun tutturamadıklarını belirten Basatemür, ‘’ Maçın ilk yarısında istediğimiz seviyede değildik ve 1-0 geride girdik içeri. Ancak ikinci yarı etkili olan ve gol pozisyonu bulan taraf bizdik. Özellikle maç 1-0 devam ederken yakaladığımız üç tane çok net pozisyon vardı ve maalesef değerlendiremedik. Gol bulamayınca da maçı kazanamıyorsun. Oyuncularımız tüm iyi niyetleri ile sahada mücadele ettiler. Böyle bir sonuç çıktı ortaya. Kupada devam etmek istiyorduk ancak olmadı. Maraşspor 2 maçtır Covid den dolayı oynamıyordu ve bu maça as kadrolarıyla çıktılar biz ise Buca maçında olduğu gibi genç kadromuzla çıktık. Buna rağmen başa baş bir oyun oldu. Bundan sonra artık tamamen lige döndük’’ diye konuştu.

Bağlantılı Haberler;

K.Maraşspor 2-0 Somaspor
Her Şeye Rağmen
Kulüpten Açıklama Geldi
Kupa Maçı Öncesi Şok Gelişme!
Kahramanmaraşspor Mesaisi Başladı
K.Maraş Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Rakibimiz Kahramanmaraspor Oldu
1928 Bucaspor 0-1 Somaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN