Erman Güraçar, Zor Gruptayız!.

Erman Güraçar, Zor Gruptayız!.

BAL Bölgesel Amatör Lig’inin güçlü ekiplerinden Somaspor’da Teknik Direktör Erman Güraçar basın toplantısı düzenleyerek ligin ilk yarısını değerlendirdi.

Somaspor Teknik Direktörü Erman Güraçar, ilk devrede istedikleri puanları toplayamadıklarını, ancak devreyi sıralamada istedikleri yere yakın bitirdiklerini söyledi. Birbirine denk ve güçlü takımların bir arada olduğu bir grupta olmalarının bunda etkisi büyük olduğunu ve hali hazırda 8-9 takımında bu yarışın içerisinde olduğunu söyledi.



2.DEVRE HAZIRLIKLARINI ANTALYA DA SÜRDÜRÜYORUZ
Erman hoca, ligin ikinci yarısının daha sert geçeceğini belirterek şöyle devam etti: ”Sezon devam ederken 3 oyuncumuz ile yollarımızı ayırmıştık. Devre bitimi ile 2 oyuncu ile de yollarımız ayırma kararı aldık. An itibari ile 5 oyuncu aramızdan ayrıldı. Onların yerine, geçen sene Somaspor forması giyen Gökhan Artun ve Binehan Köklü ile takip ettiğimiz genç oyuncular Oğuzhan Palaz ve Erhan Tatlıdil‘i aramıza kattık.. Aramıza kattığımız bu oyuncular; Oğuzhan Palaz (20), Binehan Köklü (21), Erhan Tatlıdil ve Gökhan Artun (22) yaşında. Devam eden süreçte bir stoper, bir sol bek ve bir kanat oyuncusu ile görüşme halindeyiz.Görüşmelerimizin sonucuna bağlı olarak, kadromuzda oynamalar yapabiliriz.Ama mutlaka bir stoper ve bir sol bek transferi yapacağız. 2.Devre çok daha zor geçecek. Kadromuzu da buna göre alternatifli bir şekilde organize edeceğiz ve lig başlangıcına kadar hazır hale getireceğiz.”dedi.
somadaspor.com


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN