Emrecan Bulut’u Devre Durdurdu

Emrecan Bulut’u Devre Durdurdu

Son haftaların formda oyuncusu Somaspor’lu Emrecan Bulut’u devre durdurdu.

Geçtiğimiz haftaların en göze batanı, özellikle son iki haftadır en çok koşan, en çok mücadele eden ve bu isteği ve arzusunu dört golle süsleyen adam kesinlikle Emrecan Bulut..

Tribünde sezon başından beri “çok ağır kalıyor, frene basıyor, bize saç baş yolduruyor’’ homurtularını çok duyduğum oyuncuydu.. Aslında tribünün haklı olduğu yanları da vardı. Evet çok koşuyor, evet çok şeyler yapmak istiyor, evet çok mücadele ediyordu ama asla taraftarın istediği benimsediği oyuncu olmamıştı. Her şeye rağmen, onu keşfedip takıma dahil eden  kadro mühendisimiz Burhanettin Basatemür, ondan hiç vazgeçmedi. Ve Emrecan bu aralar öyle müthiş işler yaptı ki kendisine güvenen hocasını mahcup etmedi. Evet Bursaspor ve Afyonspor maçlarında rakip fileleri ikişer golle sarsan Emrecan Bulut’tan bahsediyoruz.. Tam hızını almışken devreye girilmesi onun hızını bir an kesmeye yetti.

Çoğumuzun gözünde Amatör Ligden gelen 20 yaşında genç bir oyuncu… Evet sezon başı Amatör ligden geldi, evet yaşı 20 ama her geçen gün futbolunun üstüne koyarak olgunlaşıyor, atıyor takımını ve taraftarını coşturuyor.. Bu aralar birini konuşacaksak kesinlikle bu isim Emrecan Bulut olmalı.. Bölgesel amatör lig dahi görmeden direk 2.lig’de banko oynayan, son haftalardaki görüntüsü ve performansı bunu fazlasıyla hak ediyor…

Kısaca Emrecan Bulut

Kısaca Emrecan Bulut..

Emrecan Bulut, 26.11.2002 Ardahan, Çıldır doğumlu..

2015 yılında Manisa Süper Amatör takımlarından Yunus Emre Belediyespor’da başlayan ve Karaköyspor FK ile süren kariyeri; Somaspor’un teknik direktörü Burhanettin Basatemür’un isimsiz yetenekli topçuları takıma kazandırma yetisiyle Somaspor’da devam ediyor.

Somaspor formasıyla ilk devrenin 19 maçının 16’sında  ilk on birde sahaya çıktı ve 902 dakika sahada kaldı.

Güçlü fiziği ve uzun boylu olmanın avantajlarını son derece iyi kullanan Emrecan, biri kupada olmak üzere yedi gol attı. Esenler Erokspor ve Ankaraspor’a birer gol. Bursaspor ve Afyonspor’a ikişer gol attı. Yedi golden birini ise kupa maçında Efeler takımına attı.
Daha şimdiden bir çok kulüp scout’larının merceği altında olan Emrecan’ın süper liglerden de talipleri olduğunu her maç basın tribünde yanımızda yer alan ve sürekli notlar tutan scout ekiplerinden bizzat ben gördüm..

Evet, bu sezon Somaspor’a profosyonel imza atan Emrecan Bulut için Somaspor ve bulunduğu lig onun için büyük şans. Umarız ligin ikinci devresinde de şımarmadan üstüne koyarak gider. Son haftalardaki performansını ikinci devrede de sürdürürse daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Emrecan Bulut’un Somaspor kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN