Demirel, Oyuncularının Performansından Memnun

Demirel, Oyuncularının Performansından Memnun

Manisa U14 Ligi C-Grubunda grup birincisinin belirleneceği maçta Linyit Stadı’nda Akhisar Yıldırımspor’u konuk eden Somaspor U14 takımı, rakibine penaltıdan yediği golle 1-0 yenilerek grubu ikinci sırada tamamladı.

Somaspor teknik sorumlusu Güner Aydın Demirel maç sonu yaptığı açıklamada, Yenilgiye rağmen oyuncularının Akhisar Yıldırım Spor karşısında göstermiş oldukları mücadele, oyun ve performanstan memnun olduğunu söyledi.

Demirel, ”İlk önce bu gruplarda oynayan her spor kulübüne katılım ve mücadelelerinden dolayı tebrik ederim.

Soma Spor U-14 ekibimizi için yaptığımız planlamada “bu takım ile neler yapabiliriz, ne kadar ileriye gidebiliriz?”sorularına cevap aradık.

Dün sahada olan olmayan her sporcumuzun bu yolda bir hedefi ve hayalini olduğunu biliyorum.
Çalışarak, fedakarlık yaparak, önceliklerini unutmayarak, oynadıkları oyunu daha iyi seviyeye taşımak adına çalışıyorlar.

Dün Akhisar Yıldırım Spor karşısında göstermiş oldukları mücadele, oyun ve performans beni mutlu etti.
70 dakika boyunca iki takım doğru oyun adına elinden geleni sonuna kadar yerine getirdi.
Defansımızın kendi ceza sahamız içinde yapmış olduğu baskı hatası ile rakip penaltı atışı kazandı ve kazandıkları penaltıyı gole çevirdiler. Öncelikle rakip sporcuları ve hocalarına çok teşekkür ediyorum.



Sporcu kalitesi eşit ve denk olan maçlarda bireysel küçük hatalar skoru belirliyor.
Bugün talihsiz bir yenilgi aldık, maç sonu sporcularımıza bugünkü yenilgiden de bir ders çıkarmaları gerektiğini anlattık.

Galip gelerek gruptan birinci çıkmayı çok istiyorduk fakat olmadı. Grubumuzu İkinci tamamlayıp PLAY OFF Maçlarımızdaki rakipleri bekliyoruz.

Futbol oyunu her geçen gün daha dinamik bir oyun haline gelmektedir.
Benim istediğim her sporcumun mücadele olarak sahaya yüzde yüz performansını yansıtması, öncelikle kendisi ve bizim adımıza çok değerli bir veri olacaktır. Bu başarıda katkısı olan herkese U-14 takımı adına teşekkür ediyorum”dedi.

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN