U14 Ligi Somaspor 0-1 Akhisar Yıldırımspor

U14 Ligi Somaspor 0-1 Akhisar Yıldırımspor

Manisa U14 Ligi C-Grubunda grup birincisinin belirleneceği maçta Somaspor U14 takımımız sahasında konuk ettiği Akhisar Yıldırımspor’a 1-0 mağlup oldu.

Manisa U14 Yerel Ligi son haftasında aynı puana sahip iki takım Akhisar Yıldırımspor ile Somaspor takımları Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi konuk ekip Akhisar Yıldırımspor  1-0 kazandı ve grubu şampiyon tamamladı.  Akhisar Yıldırımspor’a grup şampiyonluğunu kazandıran golü 54.dakikada penaltıdan Hulisi Arda Kalem attı.

Bu sonucun ardından Akhisar Yıldırımspor U14, ligde altı galibiyet ve bir beraberlikle puanını 19’a yükselterek Play-Off’lara grup şampiyonu, Somaspor ise beş galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 16  puan toplayarak grup ikincisi olarak gitme hakkı elde etti.

Karaelmasspor lideri devirdi.

B-Grubunda yer alan bir diğer temsilcimiz 301 Soma Karaelmasspor, lider Gölmarmaraspor’u evinde 1-0 mağlup etmeyi başardı. Linyit Stadında oynanan müsabakada lideri deviren gol 55.dakikada Mustasfa Cengiz Ata’dan geldi.

 

MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN