Çetin Emeç Stadını ”Siyah-Beyaz” Diye İnlettiler

Çetin Emeç Stadını ”Siyah-Beyaz” Diye İnlettiler

Takımına gönülden bağlı olan taraftar için en büyük mutluluk 90 dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılmaktır.

Hele de bu galibiyet sabahın erken saatlerinde kalkıp, uzun bir yolculuk sonrası takımlarını 90 dakika destekleyip sahadan 3 puanla ayrılmaları onların maddi-manevi her türlü sıkıntısını giderir.

İşte siyah-beyaz takımımızın taraftarları tribünlerde zamanla azalsa da bazıları için heyecan ve tutku asla azalmaz. Onlar her daim siyah-beyazlı forma için, o kutsal sevgiye engel hiçbir şey olamaz.. O kutsal sevgi fedakarlık demektir, o kutsal sevgi ‘’SİYAH-BEYAZ AŞK’’ demektir.

SİYAH BEYAZLI TARAFTARLAR

Bu fedakarlığın, bu kutsallığın örneğini bir avuç ”SİYAH-BEYAZ’’ forma aşığı taraftarımızın Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda takımlarını can-ı gönülden desteklemeleriyle bir kez daha gördük. Yukarıda da belirttiğimiz gibi taraftar için en büyük mutluluk bağlı oldukları takımların sahadan üç puanla ayrılmasıdır. Bugün İstanbul deplasmanında 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Arnavutköy Belediye Spor’u Yılmaz Ceylan ve Can Vural’ın golleriyle 2-0 mağlup eden ‘’Aslan Parçaları’’ onlara en güzel hediye verdiler. O bir avuç siyah-beyazlı cefakar taraftarlar Çetin Emeç Stadı’nı ‘’SİYAH-BEYAZ-EN BÜYÜK-SOMAAAA’’diye inlettiler.. Vesselam..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN