C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..

C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..

4.Hafta bizlere netlik kazandırması açısından önemli bir haftaydı. Sporseverler bu bilinç ve merakla kim kaçıncı olacak? Sıralama nasıl olacak? gibi sorularla maçları yakından takip etmek için Teiaş Tesislerinde yerlerini aldı.

MAHALLENİN DELİSİ

1. Maç prestij maçına çıkan Hak-İş ve Müftülük takımı bol pozisyonlu ”hadi canım bu da kaçar mı?” dedirten orta sahanın tamamen ortadan kalktığı seyir zevkli maç izlettiler bizlere..
Müftülük yine ikinci yarı oyundan düşünce turnuvaya galibiyetle veda eden takım Hak-İş oldu. İki takıma da teşekkür ediyor, seneye daha iyi hazırlanmalarını diliyoruz..





2. Maçta ise C-Grubunda sıralamaların belli olacağı maç izledik..
1. 2. ve hatta 3. nün bile belli olacağı maç izledik..
Maça iyi başlayan taraf Ticaret Odası (1) gibi görünse de Uğur Aksoy orta alanda aldığı topu beş metre kadar sürerek sert ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirmesini bildi..
Golün hemen beş dakika sonrasında Osman Şengül’ün güzel ortasını Hüseyin Topan şık dokunuşla takımına beraberliği getirdi:1-1

İlk yari Eli adına Ertuğ’un topu direkten dönerken, Ticaret Odası adına da Emrah Cantürk ve Hüseyin Topan’la bariz gol pozisyonları harcandı..

İkinci yarıya yine kontrollü başlayan iki takım Ersan Toktaş’ın içeri kestiği duran topta, kaleci Mehmet Bilal güneşin azizliğine uğrayınca defansın ters dokunuşu Ticaret Odasını 2-1 öne geçirdi.

Galibiyet golü sonrası skoru tutup, tamamen kontraya dönen Ticaret Odası, güzel kapanıp hızlı adamları Hüseyin Topan ve Osman Uysal’la ataklar geliştirdi.

Beraberlik için bütün kozlarını oynayan Eli (1), Bayri-Tarkan hamlesi sonuç getirdi. Sağdan gelen güzel ortaya yarım vole vuran Tarkan skoru eşitledi:2-2





Yediği golün 5 dakika sonrasında Ticaret Odası’nın liderliğini müjdeleyen golü geldi.
Osman Şengül’ün getirdiği topta oyuna Ersan’ın yerine giren Gökhan Elmalı, Osman’ın şutunda kaleciden dönen topu iyi takip etti ve takımını 3-2 öne geçirdi.

Ticaret Odası kenar yönetimi, doldur-boşalta dönecek olan Eli takımına önlem almak için hava hakimiyeti iyi olan Gökhan Elmalı’yı defansa çekip, forvete Emrah Köroğlu’nu aldı.
Kontra atağa güzel çıktığı bir pozisyonda Osman Uysal’ın götürdüğü topa plaseyi vurdu, kaleci Mehmet Bilal’den donen topa bir kere daha vuran Osman Uysal harika oyununu golle süsledi ve takımını 4-2 öne geçirip liderlik koltuğuna yerleştirdi..

Eli takımında kırmızı kart gören Uğur Aksoy, eleme maçında oynama şansını kaybetti. Ticaret Odası 2 puan kaybetmediği takdirde Ticaret Odası 1 birinci, Ticaret Odası 2 ikinci, Eli 1’de üçüncü, Manisa Belediye 4.oldu bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz

NOT: Ticaret Odası 1 takımımıza sponsor olan Erol Saygılı, kariyeri boyunca tv de bile maç izlememesine rağmen bize verdiği maddi-manevi destek bir yana her maç bizi yalnız bırakmayıp, bizim kadar heyecan yaşamasına ayrı bir parantez açıp maçtan sonra bize yaptığı jest içinde teşekkür ederiz .. Alkışlar bu tarz esnaflarımıza.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN