Büyükşehir Bld ve ELİ (3) Veda Etti!

Büyükşehir Bld ve ELİ (3) Veda Etti!

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası grup karşılaşmalarında son haftaya girildi.

Altıncı haftanın ilk karşılaşmaları: B-grubunda Soma Çarşı-Manisa Büyükşehir Belediye, C-grubunda Demir Export ve ELİ (3) arasında oynandı.

11 golün atıldığı karşılaşmalarda Demir Export rakibini mağlup ederken, Soma Çarşı ve Büyükşehir Belediye berabere kaldı.

Bu sonuçlardan sonra Demir Export ve Soma Çarşı ilk on altı takım arasında yer alırken, ELİ (3) ve Büyükşehir Belediyesi turnuvaya veda etti.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

DEMİR EXPORT 2-1 ELİ (3)
Altıncı haftanın ilk karşılaşması C-grubunda Demir Export ve ELİ (3) takımları arasında oynandı. 3 golün atıldığı karşılaşmayı Demir Export 2-1 kazandı.
DEMİR EXPORT YARINI BEKLİYOR!
ELİ (3) takımını M.Alican ve penaltıdan Hüseyin Turan’ın golleriyle 2-1 mağlup eden Demir Export, grup karşılaşmalarını 14 puan ve maç fazlasıyla 11 puana sahip Soma Belediyesinin üzerinde tamamladı. Grupta ilk ikiyi belirleyecek maç yarın (Salı) Soma Kömürleri-Soma Belediyesi maçından sonra netlik kazanacak..

ELİ (3) VEDA ETTİ!
Demir Export mağlubiyeti ile grubu beş puanla beşinci sırada tamamlayan ELİ (3), ilk 16 takım arasına giremeyerek turnuvaya veda etti.

SAHA:Teiaş
HAKEM: Ali Tuncer
DEMİR EXPORT:Bayram-Hakan-Halil-Ahmet-Gaci-Kaan-İsmail-Tayşi-Kemal
YEDEKLER:Kamil,Emre,Ercan,Engin,Hüseyin,Emrah, Batıhan,Volkan

ELİ (3):Yasin-Yüksel-Fatih-Erhan-İlhan-Fırat-Baybars-Melih-Ertuğ
YEDEKLER: Uğur,Aytekin,Mehmet,Ergun
KIRMIZI KARTLAR:Ümit Tayşi (Demir Export)
GOLLER:M.Alican, Hüseyin Turan (Demir Export),Melih Akın (ELİ 3)

SOMA ÇARŞI 4-4 BÜYÜKŞEHİR BLD
Altıncı haftanın ikinci, turnuvanın 60.maçı B-grubunda yer alan Soma Çarşı ve Manisa Büyükşehir Belediye arasında oynandı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma 4-4 berabere bitti.
SOMA ÇARŞI B-GRUBUNU 4.TAMAMLADI ve ELİ (1) İLE EŞLEŞTİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi karşısında ecel terleri döken Soma Çarşı, geriye düştüğü karşılaşmada Barış Kurşun ve Bora Bilgener (3), attığı gollerle beraberliği kurtardı ve grubu dördüncü sırada tamamladı.Takımı adına 3 gol atan Bora Bilgener, birde penaltıdan yararlanamadı.
Soma Çarşı,elemelerde A-grubunu ilk sırada tamamlayan ELİ (1) ile 24 Nisan Salı günü saat 16:30’da Çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜ!
Soma Çarşı karşısında azda olsa şansı bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, öne geçti, üç puana çok yakındı ama galibiyet sevinci yaşayamadan turnuvaya veda etti. Büyükşehir Belediye adına goller: Ergün İbrahimoğlu, Okan Coşğun,Şevki Yazıcılar ve Alex’ten geldi.

SAHA:Teiaş
HAKEM: Ali Tuncer
SOMA ÇARŞI:Onur-Şirvan-Özcan-Baha-Oktay-Osman-Barış-Gökhan-Bora
YEDEKLER:Ferdi,Ertuğrul,Ramazan

BÜYÜKŞEHİR BLD:Çetin-Okan-Ersagun-Burak-İbrahim-Burak-Alex-Şevki-Ergün
YEDEKLER: İbrahim
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Bora Bilgener (3), Barış Kurşun (S.Çarşı), Ergün İbrahimoğlu, Okan Coşğun,Şevki Yazıcılar, Alex (B.Bld)

6.HAFTA 2.GÜN MAÇ PROGRAMI
17.04.2018 Salı 16:30 Soma Belediye-Soma Kömürleri TFF
17.04.2018 Salı 18:00 Soma Termik-Taşkonak TFF

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN