Büyük Hedeflerimiz Var Bizim

Büyük Hedeflerimiz Var Bizim

Yöneticisi, teknik ekibi ve yenilenmiş futbolcu kadrosu ile, sezona oynadığı iki maçta galip gelerek müthiş başlangıç yapan Karaelmas Spor’dan basın açıklaması.

Basın açıklaması deplasmanda kazanılan 3-0’lık Hamidiye Doğan Altı Eylül Spor maçından sonra takımın antrenörü Doğan Gülşen tarafından yapıldı. İşte noktası ve virgülüne dokunmadığımız açıklama şöyle:

Karaelmas Spor olarak, bizim amacımız 7 yıllık yeni kulübü yönetim ve Yusuf hocamla birlikte kültürel anlamda geliştirmek, kurumsallaştırmak, uzun yıllar Soma ya futbol kulübü olarak başarılar kazanacak seviyelere getirmek.

Başkan Yılmaz Analı ve yönetiminin heyecanının futbolcu arkadaşlara yansıması ile birlikte sahaya konulan futbolun izlenme yönünden karşılığı olan bir takım seviyesine getirmek.

Yılmaz Analı başkanın profesyonel futbol geçmişinin oluşu, futbol yönünden vizyonu önümüzdeki yıllar için Kara elmas adına hedefleri olan kulüp durumuna getirecektir.

Bunun heyecanı futbolcular yönünden sahaya yansıtmak, yaptığımız çalışmaların sistemsel olarak zamanın birkaç haftaya ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor.



Adım adım, bilinçli, özgüvenli, potansiyeli yüksek ne yaptığını bilen anlayış maçlarda performans olarak gelişim gösteren oyun hatanın az olduğu maç maç bakan, hayal kırıklığı yaşamadan yetenek kalite bakımından oyunun gücünü hissettiren takım hüviyeti yerleştirip kazanma alışkanlığı edinip istenilen şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz.

Biz birlikte büyüyoruz, büyük hedeflerimiz var bizim. Vizyonu ekip olarak kulüp bazında hedefleri olan Soma için futbol markası haline getirip şampiyonluklar kovalayan takım olmak yolunda ilerlemek hedefimiz. Bu yönde Yusuf İpek hocamızla geçmişte Bal ligi tecrübesi yaşamış başarılara imza atmış teknik ekip, biz birlikte hedefe kilitlenip şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşmak başlıca hedefimiz.

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN