Hamidiye Doğan 0-3 Karaelmas Spor

Hamidiye Doğan 0-3 Karaelmas Spor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Yaz Grubu 3.haftasında Hamidiye Doğan deplasmanına çıkan Karaelmas Spor, üstün oynadığı karşılaşmada 3 puanı 3 golle almasını bildi.

Akhisar Kovalık Stadı’nda oynanan müsabakanın tamamında üstün bir oyun sergileyen sarı-siyahlı Karaelmas Spor, karşılaşmanın ilk yarısını Emre Gürkal‘ın penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda da rakibine tek gol pozisyonu dahi vermeyen maden kentinin ekibi, Utku Savaş ve Yusuf Varol‘un ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

KARAELMAS SPOR

Hamidiye maçında alınan galibiyetle puanını altıya çıkaran ve puan cetvelinde dördüncü sıraya yükselen Karaelmas Spor, dördüncü hafta sahasında Sazoba Spor’u konuk edecek.

HAMİDİYE DOĞAN ALTI EYLÜL SPOR

Karaelmasspor maçıyla beraber ligdeki üçüncü mağlubiyetini alan ve ligin dibine demir atan Hamidiye Doğan Altı Eylülspor, dördüncü hafta maçını Gölmarmaraspor ile Sazoba Sahasında oynayacak.



Notlar…

Soma Karaelmas Spor, maçın kaderini her an değiştirecek Cengizhan Akbulut, Furkan Korkmaz, Kadir Balcı, Kazım Kanbur ve Çağrı Çakmak gibi önemli oyuncularının eksikliği, ilave olarak emniyet gelmemesi nedeniyle 13 dakika geç başlamasının verdiği olumsuzluklarla maça başladı.

KARAELMASSPOR-HAMİDİYE

Oldukça sıcak havada oynanan karşılaşmanın ilk 25 dakikalık dilimde Emre Gürkal ve Özkan Kalman ile pozisyonlar bulan Karaelmasspor, ilk yarının 32.dakikasında öne geçti.  Utku Savaş‘ın  kendi yarı alanından rakip defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Özkan Kalman, ceza sahası içersinde kaleci Mehmet Pala tarafından düşürülünce karşılaşmanın hakemi İzzet Özeren terddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Emre Gürkal, meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi:0-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

İkinci yarıda rakibine pozisyon vermeden, pozisyonlar bulan Soma Karaelmas Spor, Özkan Kalman‘ın sağ kanattan kestiği güzel ortaya aynı güzellikte ayak koyan Utku Savaş‘ın golü ile, durumu 2-0 yaptı.

Gol dakikasından sonra karşılaşmada anlamsız gerilimler oldu. Duran top sonrası Hamidiye Doğan Altı Eylülspor takımından Hakan Çakıcı,  Emrehan Analı’ya tokat atınca ortalık karıştı. Durumu sakinleştirmek için sahaya giren Karaelmasspor teknik sorumlusu Yusuf İpek ve olaylara sebebiyet veren Hakan Çakıcı kırmızı kart gördü.



İkinci yarıda oyuna dahil olan Yusuf Varol ve Muhsin Kömür odaklı güzel bir gol izledik. Dakikalar 85’i gösterdiğinde; Muhsin Kömür kendine has bilek hareketleriyle üç kişiyi eksiltip müsait pozisyondaki Yusuf Varol’a ”alda at” dedi. Yusuf Varol‘da üstüne düşeni yaptı, usta vuruşla meşin yuvarlağı Hamidiye filelerine göndererek maçın skorunu tayin etti: Hamidiye 0-3 Karaelmasspor

YILMAZ ANALI

Yılmaz Analı, ‘’ Kaliteli Bir Takımız Ve Bunun Meyvelerini Topluyoruz’’

Karaelmas Spor kulüp başkanı Yılmaz Analı, Hamidiye Doğan Altı Eylül Spor karşısında aldıkları üç farklı galibiyetin ardından kaliteli bir takım olduklarını ve bunun meyvelerini de maçlarda aldıklarını söyledi.

Sert futbol karşısında alınan galibiyetin önemine de değinen Analı;

‘’Öncelikle tüm oyuncularıma gösterdikleri efor ve aldıkları galibiyet için teşekkür ediyorum. 2. maçımızı da galibiyetle bitirdik. Kaliteli bir takımız ve bunun meyvelerini topluyoruz. Karşımızda Hamidiye gibi sert futbol oynayan bir takım var ve deplasmandayız. Buna rağmen 3 puan almak önemliydi.Kaliteli bir takımız nerde ve kiminle oynadığımıza bakmaksızın tek hedefimiz var 3 puan. Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda ipi göğüslemek istiyoruz.Tekrar tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkürlerimi sunuyorum .Tüm takımlar için kazasız, belasız ve sakatlıksız maçlar olmasını diliyorum.’’dedi.

KARAELMASSPOR

Özetle;

Maçın geneline bakıldığında; Karaelmasspor takımı rakibine tek gol pozisyonu dahi tanımadı ve bu deplasmandan 3 puanı üç golle almasını bildi.  Ancak; kadrosunda bir birinden yetenekli oyuncuların böylesine bir rakip karşısında oyun üstünlüğü ezici olmalıydı. Gerçi ne kadar eleştirsekte  sarı-siyahlı futbolcular, ekip olarak galibiyeti çok istediler ve aldılar. Uzun süreçli, puan yarışına dayalı bir ligde önemli olan iyi ya da kötü futbol oynamak değil, galip gelmektir. Onlarda bunu yaptı, kutluyorum.

İZZET ÖZEREN

HAMİDİYE DOĞAN 0-3 KARAELMAS SPOR

STAT: Akhisar / Kovalık
HAKEMLER:İzzet Özeren-Baykal Yavuz-Erolcan Laçin
HAMİDİYE DOĞAN:Mehmet-Süleyman-Erkan-Halil-Ali-Soner-Batuhan-Hakan-Emre-Onur-A.Mercan
YEDEKLER:Necdet, Halil, Muammer, İlkay, Koray, M.Ali, Fırat, Orhan, Arda, M.Efe
TEKNİK SORUMLU:Hüseyin Pala

KARAELMAS SPOR:M.Alp-Arda-Emrehan-Fatih-F.Genç-Mehmet-Emiray-Özkan-Devran-Utku-Emre
YEDEKLER:Eray, Muhsin, Y.Çakmak, Y.Varol, Okay, Berke, Umut, Eser, Alper
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek
KIRMIZI KART:dk.80 Hakan Çakıcı (Hamidiye), dk.80 Yusuf İpek ant. (Karaelmasspor)
GOLLER:dk.32 pen. Emre Gürkan, dk.55 Utku Savaş,  dk.85 Yusuf Varol (Karaelmas Spor)

3. Hafta Toplu Sonuçlar

Sazoba Spor 1-3 Selçikli Spor
Hamidiye 0-3 Karaelmas Spor
Karabulut Spor 2-4 Medar Gb
Süleymanlı Bld 2-2 Gölmarmara
Turgutalp Spor 3-0 Akhisargücü

3. Hafta Puan DurumuMANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMU

4. Hafta Maçları

Karaelmas-Sazoba
Selçikli-Karabulut
Gölmarmara-Hamidiye
Medar Gb-Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı Bld

NOT: Karşılaşmaya ait fotoları görmek için şuraya tıklayınız. Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN