Buda Oldu!

Buda Oldu!

Evet yukarıdaki başlıkta, ”buda oldu” derken, 41 maç içinde tek golsüz biten maç Maden-İş ve Soma Belediyesi arasında oynanan maç oldu.

MAHALLENİN DELİSİ

Evet, maçta gol yoktu belki ama izleyenlerin pozisyona doyduğu Maden-İş takımının özellikle altı pas içinde atamadıkları goller, Belediye takımının işine yaradı. Eğer Belediye takımı Yuta’dan fark yemezse 3. olacak gibi Maden-İş takımı kaçırdığı tonla pozisyondan sonra İmbat’la karşılaşma ihtimali var. İnşallah ”keşke” demezler hayırlısı olsun diyoruz..

2. Maçta Ticaret Odası 2 takımıyla daha önce havlu atmış Nitromak takımıyla maçı vardı.
Maçı yorumlamadan önce havlu attığı kesin olmasına rağmen maça çıkmaları her zamanki disiplinle mücadelelerini son düdüğe kadar vermelerini ayakta alkışlıyor, diğer takımlarımıza da örnek olmasını diliyorum ( Maski, Meslekgücü bu sene geçen senelerde de Arge takımları gibi hükmen mağlubiyete razı gelmediler turnuvanın ahengini bozmadılar )




Gelelim maçâ.. Kalite farkı vardı iki takım arasında, nitekim bu da skora yansıdı..
Daha önceki maçlarına göre biraz daha genç takım sahaya süren Ticaret Odası 2, Burak ve Metin’in önderliğinde galibiyete ilk yarıda bulduğu gollerle gitti ve riske etmedi grubunu 2. tamamladı
Yarın (çarş) oynanacak Eğitim Gucü-Eli 2 maçıyla da Ticaret Odası 1 ve 2’nin rakipleri netlik kazanacak

Bu skorla 3.lüğü garanti olan ELI 1 daha önce ikinciliği garanti olan Huzur Evi takımıyla eşleşti. Zorluk derecesi yüksek bir maç olacağı şimdiden belli..

Eleme maçlarında bu takımlarımıza başarılar diler, hak edenin kazanacağı maçlar olmasını dilerim.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN