Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı

Bucaspor 1928 Kupa Mesaisi Başladı

Somaspor, Ziraat Türkiye Kapası 2.Turunda 22 Ekim Perşembe günü oynayacağı Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta geride kalan beş haftayı 11 puanla 3.sırada tamamlayan Somaspor, Cizrespor maçının hemen ardından 22 Ekim Perşembe günü deplasmanda Bucaspor 1928 ile oynayacağı kupa maçının hazırlıkları başladı.

TFF Soma Belediyesi Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde teknik direktör Burhanettin Basatemür, futbolcularıyla kısa süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında antrenmana geçen Somasporlu futbolcular, antrenmanda Cizrespor maçında 90 dakika süre alanlar dinlendirilirken, oynamayan ve az süre alan oyuncular kuvvet ve dayanıklılık ağırlıklı çalışma yaptı.



Antrenman sonrası kısa açıklama yapan Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, ”Bizim için kupa maçı lig maçı kadar önemli. Kadromuzda bulunan tüm oyuncular oynayabilecek kapasitede ve hazırlar. Rotasyon elbette olacaktır, oynayacak olan tüm oyuncularımıza güveniyorum ve onlarda bunu sahada göstereceklerdir. Abdülkadir Çelik dışında sakat yada cezalı oyuncumuz yok. Amacımız Buca dan kazanmak, inşallah bunu başarırız.”dedi.

Siyah-beyazlılar, Bucaspor 1928 hazırlıklarına yarın saat 16:00’da Linyit Stadı’nda yapacağı antrenmanla devam edecek.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN