Bergama Master 0-4 Linyit Master

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu B-grubunda mücadele eden Linyit Masterler takımı, ligde karşılaşacağı Salihli Masterler öncesinde Bergama Masterler ile hazırlık maçı oynadı.

Ege Masterler liginde mücadele eden Bergama Masterler ile Bergama İlçe Stadında karşılaşan Linyit Masterler takımı, etkili olduğu maçta rakibini Kemal Çamzeybek (2), Alex ve Kenan Bulut’un goleriyle 4-0 mağlup etti.

Daha önce de Teos Masterler ile deplasmanda lig maçında karşı karşıya gelen Linyit Masterler, Faik Ay (2) ve Keke’nin golleriyle maçtan 3-0 galip ayrılmıştı.

Rakip Salihli Veteranlar

Linyit Masterler, bu hafta evlerinde 8 puanla 3.sırada yer alan Salihli Masterleri konuk edecek. 2 Kasım Cumartesi günü Soma Linyit Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16:00


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN