Basatemür Antalya Kampına Değerlendirdi.

Basatemür Antalya Kampına Değerlendirdi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, takımın devre arası çalışmaları hakkında kısa açıklamalarda bulundu.

Bir haftalık Antalya kampında yoğun antrenman programlarının yanında ikide hazırlık karşılaşmaları yaptıklarını belirten Basatemür, aşırı tempoya rağmen futbolcularının istek, hırs ve coşkusundan da memnun olduğunu dile getirdi.

Bugün oynanan Elazığ Belediyespor maçından sonra açıklamalarda bulunan Burhanettin Basatemür, 1 haftalık kamp döneminde ilk hazırlık maçında TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çorumspor ile karşılaştıklarını genç oyuncuların ortaya koyduğu futboldan ve mücadelelerinden memnun olduğunu belirtti. Basatemür “23 Aralık’ta başlayan kampımız TFF 3.Lig 2.Grup takımlarından Elazığ Belediyespor ile bugün oynadığımız hazırlık maçıyla sona erdi. Çorumspor ve Elazığ Bld.Spor maçları iyi bir hazırlık maçı oldu bizim için.Tüm yeni transferlerimizi de oynatarak onların takıma takımın da onlara uyumunu sağlamak için. Oynanan oyun ve mücadele iyiydi. Ancak daha geliştirmemiz gereken işler var. İnşallah lig başlayıncaya kadar tam hazır hale geliriz.”diye konuştu.


Soma’ya Dönüş Yarın ..

Bir haftalık Antalya kampına beş antrenman ve iki maç sığdıran siyah-beyazlılar, yarın (p.tesi) sabah kahvaltısından sonra Soma’ya dönüş yapacak..

4 Ocak Pazar günü Turgutluspor ile ikinci devrenin son hazırlık maçını oynayacak olan Somaspor, 11 Ocak Cumartesi günü Soma Atatürk Stadında ikinci devrenin ilk maçı olan Halide Edip Adıvarspor maçına odaklanacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN