Basatemür Çorumspor Maçına Değindi

Basatemür Çorumspor Maçına Değindi

Antalya IC Santai Belek Hotel’de 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Somaspor’da teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Çorumspor’a karşı alınan 2-0’lık mağlubiyeti değerlendirdi.

 

Burhanettin Basatemür, TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Çorumspor ile oynanan hazırlık maçında alınan skorun önemli olmadığını ancak genç oyuncuların ortaya koyduğu futboldan ve mücadelelerinden memnun olduğunu dile getirdi. Basatemür yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

Gençlerin Performansı Memnun Etti

”Tüm oyuncularımızı oynattığımız bir hazırlık maçıydı. Skor istediğimiz şekilde olmasa da genel anlamda memnunum. Özellikle genç oyuncularımıza uzun süre verdik ve onların zorluk derecesi yüksek maçlarda neler yapabileceğini görmüş olduk. Çok net pozisyonları gol yapamasalar da oralara girmeleri sevindiriciydi bizim adımıza. Yeni oyuncularımızın da takıma adapte olmaları açısından iyi bir maç oldu.”dedi.


MEHMET BAĞLIUysal Sakat, Bağlı Başladı.

Son hafta Modafen FK maçında üst adalesinde küçük bir yırtık oluşan Mehmet Uysal takımdan ayrı çalıştı. Ligin 3.haftasında deplasmanda Gölcükspor ile oynanan karşılaşmanın 90.dakikasında saha-zemininin yumuşaklığı sonrasında sağ ayak tarak kemiği kırılan Mehmet Bağlı, uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başladı.


2.Hazırlık Maçı Elazığ Bld.Spor İle.

Siyah-beyazlılar kamptaki ikinci hazırlık maçlarını 29 Aralık Pazar günü saat 13:30’da TFF 3.Lig 2.Grup takımlarından Elazığ Belediyespor ile IC Santai Belek Hotel tesislerinde oynayacak.

Turgutluspor Maçı Soma’da Oynanacak

Somaspor, TFF 3.Lig 2.Grup takımlarından Turgutluspor ile 4 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı üçüncü hazırlık maçı, Turgutluspor’un sahası bakımda olduğu için aynı gün ve tarihte Soma Atatürk Stadında oynanacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN