Basatemür, Altındağ Bld.Spor Maçını Değerlendirdi.

Basatemür, Altındağ Bld.Spor Maçını Değerlendirdi.

3.Lig 3.Grup 8.haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Altındağ Belediyespor’u Onur Ulaş ve Mehmet Uysal’ın golleriyle 2-1 mağlup eden Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür, elde edilen sonucun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

 

Siyah-beyazlı ekibin başında; 8.lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile büyük başarıya imza atan Burhanettin Basatemür, Altındağ Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “İyi oynayıp iyi mücadele ettiğimiz ve çok sayıda gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçı 2-1 de olsa kazandığımız için çok mutluyuz.” dedi.

BURHANETTİN BASATEMÜR AÇIKLAMA
Altındağ Belediyespor maçına iyi hazırlanarak çıktıklarını aktaran Basatemür, ”Birçok açıdan bizim için değerli bir maçtı. Sahada çok sayıda genç oyuncumuzun olması, Somalı iki oyuncumuzun sahada olması, geriye düştüğümüz bir maça çabuk reaksiyon vererek çevirmemiz ve çok sayıda yakaladığımız gol pozisyonları. Tüm bunlar günün sonunda kazandığımız artılarımızdı.”dedi.



Sakatlıkları devam eden Mehmet Bağlı, Melih Şencan ve Burak Turan‘ın yokluğunda, genç oyunculardan oluşan kadrolarıyla bir haftada 3.maçlarına çıktıklarının altını çizen başarılı teknik adam, ”Bu haftadaki 3.maçımız olmasına rağmen istekli arzulu ve iyi mücadele eden bir yapıdaydık. Çok net pozisyonlar harcadık ve direkten dönen toplarımız vardı yoksa maçı ikinci yarının başlarında koparabilirdik ancak futbolda bunlar var maalesef. Her şeye rağmen keyifli ve heyecanı yüksek bir maç oldu umarım taraftarımız da keyif almıştır. Oyuncularımızı yürekten kutluyor, taraftarımızı da teşekkür ediyorum.”dedi.

Bunlarda ilginizi çekebilir..
Size de Selam Olsun Aslan Parçaları
Somaspor ve 2.Lig Ateşi
Mehmet Uysal Parıldıyor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN