Mehmet Uysal Parıldıyor

Mehmet Uysal Parıldıyor

Bazı golcüler geç açılır bu her zaman her lig’de görülür onların bir zamanları vardır o zamanı beklerler takım ona ihtiyacı olduğunda hızır gibi yetişirler..

 

Mehmet Uysal böyle bir golcü..
Duruşu, fiziği, topla buluşma, bitiriciliği, fırsatçılığı her yönüyle ”ben golcüyüm” dedirtiyor..
Maşallah..
Çok başarılı bir transfer yapanların emeğine sağlık,sezon başı bazı maçlarda tribünde serzenişler vardı.. ”Soma’nın golcüsü yok” diye ama yazılarımda ”beklemek lazım, görünenler iyi bir golcünün geldiği yönünde” diye de belirtmiştim..



Daha yukarılara çıkacaktır bu çocuk..
Yeteneği kalitesi yaşının genç olması tecrübeyle harmanlandığında iyi yerlere gelecektir,tıpkı daha önce Soma’da oynayan yukarılara çıkan futbolcular gibi..

Soma golcüler yönünden hep şanslı olmuştur geçen yıl Toma da olduğu gibi bu yılda Mehmet Uysal
aynı görüntüleri yaşatacak bize ama büyük olasılık ilerde Mehmet Uysal gibi bir golcü geçti Somadan maçlarını tv de izlerken aklımızdan geçirmiş olacağız..
MEHMET UYSAL
Ne olursa olsun böyle golcü oyuncuları Somada izlemek büyük keyif, duruşu ”ben golcüyüm” dedirtiyor bunun maçlarda keyfini sürmeli Somanın futbol severler-i dahada iyi olacaktır önümüzdeki maçlarda Somanın şimdiki puanla averajla 4. sırada olması Mehmet Uysal’ın formu iyi seviyede olmasından kaynaklanıyor başarılı olması takımın onunla uyumlu olması hem onun başarısı hem takımın başarısını sağlıyor bundan sonra tribünde olanlar daha dikkatli Mehmet Uysal takip etmesini tavsiye ediyorum…Sevgilerle.. Doğan Gülşen (tüm yazılarıma göz at)


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN