Bal ve 3.Lig Hayalleri Bitti!

Bal ve 3.Lig Hayalleri Bitti!

Bölgesel Amatör Lig ve 3.Ligde futbol oynayan yabancı asıllı futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen statü gereği kendilerine yurt dışında kulüp aramaya başladılar..

SOMADASPOR

Geçen sezon Somaspor’un 3.lige çıkmasında önemli rol oynayan Gürcistanlı futbolcusu Toma Tabatadze, statüye takılan futbolcularımızdan biriydi. Statü gereği Bal ve 3.ligde oynama şansı bulunmayan Toma Tabatadze, K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü‘ne imza attı.

Somaspor’un bir diğer yabancı oyuncusu sezon başı büyük ümitlerle Serik Belediyespor’dan transfer edilen 27 yaşındaki Kırgızistan asıllı Milli oyuncu Mirlan Murzaev, sakatlık ve Milli Takım maçlarından dolayı Somaspor‘a bir türlü katkı sağlayamamıştı. Mirlan Murzaev, oda Toma gibi futbol kariyerini K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliğispor‘da devam ettirecek..

Aliağaspor FK ile 3.ligin kapısından son hafta içeride oynadıkları maçtan geri dönen Quesi Jonathan Weston‘da, Mirlan Murzaev’le birlikte Doğan Türk Birliğispor‘da forma giyecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN