Bakır Gençlerbirliği, Medar Engelini 3 Golle Aştı.

Bakır Gençlerbirliği, Medar Engelini 3 Golle Aştı.

Manisa 2.Amatör Küme D-Grubunda 4 maçta 4 galibiyeti bulunan Bakır Gençlerbirliği, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Medar Gençlerbirliğini konuk etti.

SOMADASPOR

İlk yarının son maçında Bakır Stadında oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Bakır Gençlerbirliği 3-0 kazandı.

Bakır Gençlerbirliğine 3 puan getiren golleri 30.dakikada Muhammed Fen, 75.dakikada Kaan Kılıcı ve 85.dakika Burak Günaydın kaydetti.

En yakın takipçisi Medar Gençlerbirliği galibiyeti ile puanını 15’e yükselten Bakır Gençlerbirliği, 1.Amatör Küme yolunda çok büyük engeli de geride bırakmış oldu.

DOĞAN GÜLŞEN, ”ZOR MAÇ OLDU!

Takımın başarılı antrenörü Doğan Gülşen, çok zor maç oynadıklarını ve en yakın rakiplerini 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir büyük engeli daha aştıklarını belirtti. Gülşen, ”Çok iyi kadromuz var üstüne koyarak her geçen hafta daha iyi oluyoruz tek hedefimiz şampiyonluk”dedi.




LİDER, 2.YARININ İLK MAÇINI EVİNDE OYNAYACAK

Yeşil-beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında evinde Hamidiye Doğan 6 Eylülspor’u misafir edecek. Doğan Gülşen’in talebeleri sezonun ilk maçında rakibini Akhisar Kovalık Sahasında Muhammed (3), Tayyip (2) ve Kazım’ın ayağından bulduğu gollerle 6-1 mağlup etmişti. (buradan bakabilirsiniz)

5. Hafta Toplu Sonuçlar
Bakır 3-0 Medar Gb
Hamidiye Doğan 6 Eylül Zeytinliova
A.Çağlayan  3-0 301 Karaelmas (hükmen)

6.Hafta Maçları
Bakır Hamidiye Doğan 6 Eylül 13 Nisan 2019 Cumartesi Bakır 15:00
Medar Gb 301 Karaelmas 13 Nisan 2019 Cumartesi Kovalık 14:00
A.Çağlayan Zeytinliova 13 Nisan 2019 Cumartesi Kovalık 16:00



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN