Bakır Gençlerbirliğinden 6’lık Tarife..

Bakır Gençlerbirliğinden 6’lık Tarife..

Manisa 2.Amatör Küme D-grubunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bakır Gençlerbirliği, Muhammed Bahaddin’in 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta deplasmanda karşılaştığı Hamidiyespor’u farklı mağlup etti.

SOMADASPOR

Hamidiyespor ile Akhisar Kovalık stadında karşılaşan Bakır Gençlerbirliği, maçın başından sonuna kadar etkili olduğu karşılaşmada ilk golünü 25. dakika Muhammet Bahaddin ile buldu:0-1

İlerleyen dakikalarda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyen Bakır Gençlerbirliği, rakibinin cılız geliştirdiği ataklarında penaltıya sebebiyet vererek beraberlik golünü ağlarında gördü:1-1



Yedikleri beraberlik golünün şokunu üzerinden çabuk atan yeşil-beyazlılar, ilk yarının son dakikasında Kazım Kanbur ile devreye 2 1 önde girdi…

İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen eline alan Bakır Gençlerbirliği, maçta perdeyi açan oyuncu Muhammet Bahaddin’in ile durumu 3-1 yaptı.

Bakır Gençlerbirliği etkili oyununu devam ettirdiği dakikada penaltı kazandı ama Tayyip değerlendiremedi.
Atakları bitmek bilmeyen Bakır Gençlerbirliği’nin rakibin oyun disiplininden kopmasından yararlanarak günün başarılı oyuncusu Muhammet Bahaddin’in golüyle durumu 4-1 yaptı.



Sahada tamamen oyunu domine eden Yeşil-beyazlılar, maçın sonlarına yakın Tayyip ile iki güzel gol daha bularak karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldı.

Bugün özellikle orta sahada Erdem kanatlarda Kazım ve 3 gol atan Muhammet ve oyunun iki yönünü de iyi oynayan Tayyip’le Bakır Gençlerbirliği, şampiyonluk yolunda ne kadar çok iddialı olduğunu gösterdi..

Kulüp Başkanı Hayri Karadere, maçtan sonra yaptığı açıklamada; ”Çok iyi bir ekibimiz var. Doğan Gülşen hocam ve Nizamettin Özer hocam ile yaptığımız çalışmalar bizi iyi bir yerlere getireceğine inanıyoruz, tek hedef şampiyonluk dedi.”

2. Hafta Maçları:
Bakır 301 Karaelmas 10 Mart 2019 Pazar Bakır 15:00
A.Çağlayan Hamidiye Doğan 6 Eylül 10 Mart 2019 Pazar Kovalık 14:00
Medar Gb Zeytinliova 10 Mart 2019 Pazar Kovalık 16:00





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN