Ayvalıkgücü Belediyespor Maç Önü..

Ayvalıkgücü Belediyespor Maç Önü..

Her sporseverin sabırsızlıkla beklediği, çok özlediği o gün geldi çattı. En son içeride oynadığımız Şile Yıldızspor maçından bu yana, futboldan uzak kalalı tam 173 gün geçti..

HABER:SOMADASPOR.COM

Bu hafta sonu deplasmanda 24 haftalık maç trafiğinin ilkini oynayacak olan Somaspor, kendilerini desteklemeye gelen taraftarının yani siyah-incilerin huzuruna çıkacak..

Rakip geçtiğimiz iki sezonda aynı grupta yer aldığımız Ayvalıkgücü Belediyespor.
Rakibimizle oynadığımız dört karşılaşmada;
2016-2017 Sezonu 9.Grup;
Somaspor 1-2 Ayvalıkgücü Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor 1-2 Somaspor
Ayvalıkgücü Belediyespor 51 puanla ikinci, Somaspor 50 puanla üçüncü

2017-2018 Sezonu 9.Grup;
Ayvalıkgücü Belediyespor 1-1 Somaspor, Somaspor 0-0 Ayvalıkgücü Belediyespor
Somaspor 37 puanla altıncı, Ayvalıkgücü Belediyespor 34 puanla sekizinci sırada sezonu tamamlamış

Rakip takımda bizlerinde çok yakından tanıdığı isim; 2011-12-13 yıllarında bizimde kalemizi koruyan Melih Aydın var..(görsel  14 Nisan 2013 yılında Alaşehir Belediyespor ile oynadığımız ve şampiyon olduğumuz karşılaşmamaya ait)

Velhasıl Kelam; daha ligin başı.. Takımlar hakkında yorumlar yapmak için daha çok erken.. Cezalı Gökhan Sipki, sakat olan Mirlan Murzaev ve Akın Alkan‘ın forma giyemeyeceği Ayvalıkgücü Belediyespor maçında, tek temennimiz; ayakları yere sağlam basan, istediğini alacak oyunu oynayan, keyif veren, heyecanlandıran, gelecek adına bizleri umutlandıran, azim ve mücadeleyi sahaya yansıtacak bir takım görme ümidiyle..SİYAH-BEYAZ DEVAM

Karşılaşma 23 Eylül Pazar günü Hüsnü Uğural Stadında oynanacak..
Tekirdağ Bölgesinden Mete Aylıoğlu, Ümit Malak, Gökhan Üçüncü ve Yardımcı Emre Koç Hakem dörtlüsünün yöneteceği karşılaşmanın başlama saati 15:00

8.GRUPTA İLK HAFTA MAÇLARI 
Somaspor’un Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanında olduğu ilk hafta da iki Manisa takımı Salihli Belediyespor ve Urganlıspor Salihli Ramiz Turan Stadında karşı karşıya gelecek.

Ligde oynanacak ilk hafta maçları şöyle:
Ayvalıkgücü Bld.Spor-Somaspor
Orhangazi Bld.Spor-Gülbahçespor
İzmirspor-Ödemişspor
Yalova Kadıköyspor-Altınova Bld.Spor
Salihli Bld.Spor-Urganlıspor
Çiğli Bld.Spor-Burhaniye Bld.Spor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN