Ayvalıkgücü Belediyespor Hazırlıklarımız Devam Ediyor.

Ayvalıkgücü Belediyespor Hazırlıklarımız Devam Ediyor.

Somaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün 15.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

HABER:SOMADASPOR.COM

Teknik Direktör Mustafa Bahadır yönetiminde TFF Soma Belediye Tesisleri Suni Çim’de gerçekleşen çalışmaya sakat olan Akın Alkan katılmazken, Mirlan Murzaev, Coşkun Kılıç, Olgay Coşkun ve Oğulcan Aktaş takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Isınma ile başlayan antrenman sürat çalışması ile devam etti. Antrenman son bölümünde Pazar günü Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında sahada uygulanacak taktik çalışması ile son buldu.
Siyah-beyazlılar hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN