Akhisar Bld.Spor 0-1 Somaspor

Akhisar Bld.Spor 0-1 Somaspor

Somaspor, TFF 1.Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor futbol takımı ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

.

Akhisarspor Tesislerinde oynanan karşılaşmaya: Tunay-Enes-Melih-Onur-Hakan-Oğuzhan-Nurettin-Burak-Uğur-Özcan ve Koray on biri ile çıkan Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda oyuna dahil olan Abdülkadir Çelik‘in golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

 

4 Galibiyet, 1 Beraberlik

 

Kocaeli Kartepe ve Soma kampları çerçevesinde toplam 5 hazırlık maçı oynayan Somaspor daha önce Gölcükspor‘u 3-0, Etimesgutspor‘u 2-1, Turgutluspor‘u 2-1 mağlup etmiş Kocaelispor ile 1-1 berabere kalmıştı.



 

Genel Anlamda İyi

3.Lig 3.Grup ekiplerinden Somaspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Sezonun ilk etap çalışmalarına Soma’da başlayan siyah-beyazlılar, 10 günlük Kartepe kampının ardından 3.etap çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Burhanettin Basatemür önderliğinde çalışmalarını sürdüren Somaspor, oynadığı 5 hazırlık karşılaşmasında bir 3.Lig, iki 2.Lig, ve bir 1.Lig takımlarını mağlup ederken 2.Lig takımlarından Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. 5 maçın dördünde galibiyetle ayrılan siyah-inciler, oynadığı maçlarda rakip ağlara 9 gol atıp kalesinde sadece 3 gol gördü.

 

Onur Ulaş, ”Takım Olma Yolunda Bayağı Yol Aldık”

 

Siyah-beyazlıların başarılı defans oyuncusu Onur Ulaş, her geçen gün takımdaşlık ve arkadaşlık yönünde bayağı yol aldıklarını belirterek şunları söyledi: ”Kamp süresince çalışmalarımızın meyvelerini hazırlık maçlarındaki performansımızla gösterdik. Ligin başlamasına kadar daha çok çalışarak tam istenilen düzeye geleceğiz”dedi.

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN