Soma Masterler Grup Şampiyonu Oldu

Soma Masterler Grup Şampiyonu Oldu

Ege Masterler ligi 21. haftasında Bostanlı Masterler ile Linyit Stadında karşılaşan Soma Masterler, rakibi 3-0 mağlup etti ve bitime bir hafta kala grup şampiyonluğunu garantiledi.

Soma Masterler, Bostanlı Masterler karşısında sahaya: Kadir-Hasan-Fatih-Kadir-Yücel-Mutlu-Bahadır-İlker-Ramazan-Yusuf ve Bora on biri ile çıktı. Soma Masterler, kaleci Kadir Durhan’ın süper performans gösterdiği maçta, ilk yarıyı Yusuf İpek’in ortasını kafayla ağlara gönderen Ramazan Yılmaz’la 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Soma Masterler’de, Bahadır Özgen’in bir topu direkten döndü.

Sağlı-sollu ataklarla ikinci golü arayan Soma Masterler, soldan Yusuf İpek’in yerden ön direğe kestiği sert topta Bora Bilgener topun üstünden atladı, rakipleri kanınca arkadan gelen Bahadır Özgen meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı:2- 0



Maçın bu skorla bitmesi beklenirken Yücel Durali’den olağan dışı bir gol geldi. 90+2.dakikada Yücel Durali, rakip orta sahanın yayından Tolga Yamandan aldığı topu 30 metre sürdü. Rakiplerini peşine takıp kaleciyle karşı karşıya kalan Yücel, penaltı noktasının üzerinde yatarak gelen kalecinin üzerinden klas bir aşırtma vuruşla  Soma Masterlerin grup şampiyonluğunu perçinledi:3-0

Zorlu Grupta Şampiyon Oldular..

Ege Masterler (EMF) 2019-2020 sezonu B-Grubunda; Soma Master,Balçova Termal Master, 9 Eylül Master, Ayyıldız Master, Bostanlı Master, Bayraklı Master, Gaziemir Master, Dikili Kardeş Master, Güzelyalı Master,Çandarlı Pitane Master,Bandırma Genç Masterler takımları mücadele ettiler.


74 Gol Atıp, 19 Gol Yediler

Kadrosunda profesyonel ve amatör liglerde top oynamış ünlü oyuncuları da barından Soma Masterler, en güçlü rakibi Karşıyaka Alaybey Masterler’in önünde 21 maçta topladığı 47 puanla ligin bitimine 1 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti. Soma Masterler, grup şampiyonluğunun yanında 74 golle en çok gol atan, 19 golle en az gol yiyen,  14 galibiyetle en fazla galip gelen, 2 mağlubiyetle en az mağlup olan gibi üst düzey istatistiklerle grupta ilk sırada yer aldı. Karaelmas diyarının ihtiyar delikanlıları, Ege Masterler (EMF) Federasyonun belirleyeceği gün ve saatte Play-Off karşılaşmaları oynayacak.

Somadaspor olarak bizde şampiyonu kutluyor, Play-Off’larda takımımıza başarılar diliyoruz.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN