Karşıyaka Alaybey Master 2-2 Soma Master

Karşıyaka Alaybey Master 2-2 Soma Master

Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubunda normal sezonun bitimine 3 maç kala İzmir deplasmanında en yakın rakibi Karşıyaka Alaybey Masterlerin konuğu olan Soma Masterler, rakibinden puan koparmayı başardı.

Lider, 28 Şubat Cuma günü saat 21:30’da Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanan maçta Alaybey Master karşısına beş önemli oyuncusu; Fatih Kaya, İlker Çakır, Yusuf Mayak, Avusturya ve Tolga Yaman’dan yoksun çıktı.

Soma Masterler, müthiş mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapadı.

İkinci yarıda oyuna dahil olan Hakan Durur,  Yusuf İpek’in kornerinde arka direkte klas bir vuruşla topu filelere gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

Azda olsa grupta liderlik şansını yakalama adına galibiyet için tüm gücüyle ataklarını sıklaştıran Alaybey Masterler, aradığı galibiyet golünü buldu ve 2-1 öne geçti.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken sahneye Halil Sümer çıktı. Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde kazanılan faul atışında ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Halil Sümer, santrası olmayan maçın skorunu tayin etti:2-2

Soma Masterler, sezonun ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmadan  Hakan Durur ve Bahadır Özgen’in penaltıdan attığı gollerle 2-0 galip ayrılmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

21.Hafta Rakip Bostanlı Master

2 hafta önce matematiksel olarak play-off’ları garantileyen Soma Masterler, kalan iki haftaya en yakın rakibi önünde dört puan farkla lider tamamladı. Soma Masterler 21.hafta evlerinde Bostanlı Masterleri konuk ederken, son hafta İzmir deplasmanında Bayraklı Masterlere misafir olacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN