Pomaklar Azot Çamlığında Bir Araya Geldi.

Pomaklar Azot Çamlığında Bir Araya Geldi.

Manisa 1. Amatör kümenin çiçeği burnundaki takımı Turgutalp Gençlikspor, yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu piknik te buluştu.

SOMADASPOR

2018-2019 2.Amatör Küme’de normal sezonu Akhisar Sanayispor’un ardından 2.sırada tamamlayarak play-off’lara kalan Pomaklar, Alaşehir temsilcisi Yeni Mahallespor’u Selçuk Bulut (2) ve Mustafa Duran‘ın golleriyle 3-1 mağlup ederek 1. Amatör Küme vizesini kapmıştı.

Şampiyonluğun ardından bazı futbolcuların ve yöneticilerin özel işlerinden dolayı bir araya gelememelerinden sonrasında gerçekleşemeyen toplantı, Azot piknik ve mesire alanında futbolcular ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Geçmiş sezonun değerlendirilmesi ve gelecek sezonla ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda, futbolcular Turgutalpspor da futbol oynamanın ve bu camianın bir parçası olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN