Somaspor’da Kaptanlar Gökhan ve Agah Şampiyonluktan Emin.

Somaspor’da Kaptanlar Gökhan ve Agah Şampiyonluktan Emin.

Somaspor’un başarılı kaptanları Gökhan Sipki ve Agah Oktay Yılmaz taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Özlenen ve çok istenilen hedefe ulaşacaklarının altını çizen kaptanlar, iyi bir ekip olduklarını ve Somaspor’u şampiyonluğa taşıyacaklarını söylerken, ilçeyi ve taraftarları takıma sahip çıkmaya davet etti.

SOMADASPOR.COM

Bu yıl hedefine Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olup, 3.Lig’e çıkmayı koyan Somaspor’da sakat olan Hasan Karaçengel’in haricinde hazırlıklar tam kadro sürüyor. TFF Soma Belediye  Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, hırslı halleriyle dikkatleri çekiyor. Hafta içerisinde gerçekleşen antrenmanlarda takımı hafta sonu oynanacak maçlara hazırlama adına futbolculara en çokta takım kaptanları motive ediyor..Bilgi-birikim ve tecrübeleriyle takımda ağırlıklarını hissettiren kaptanlar Gökhan Sipki ve Agah Oktay Yılmaz, takımın kaptanlığını üstlenirken, takımdaki uyum ve ahenkte bu isimlerin etkili olduğu öğrenildi.




BİZLERE GÜVENİN!
Sezon başı iyi bir ekip kurulduğunu, bu temel doğrultuda da hedeflerinin de şampiyonluk olduğunun altını çizen kaptanlar Gökhan ve Agah, “Gerçekten çoğu takımda olmayan bir taraftar kitlesine sahibiz.. Onlardan isteğimiz bize güvensinler. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapıp Soma halkının çok istediği şampiyonluğu sezon sonunda inşallah buraya getireceğiz”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN