Voleybol ve Futbolda Şampiyonlar Belli Oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Okullar Arası Genç Erkekler Futbol ve Genç Kızlar Voleybol maçları tamamlandı.

SOMADASPOR.COM

Genç Kızlar Voleybolda: Kırkağaç Anadolu Lisesini 2-0 mağlup eden Soma Linyit Anadolu Lisesi ve Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesini 2-0 mağlup eden Fatma Aliye Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi gruplarında şampiyon oldu.

Genç Erkekler Futbolda: TFF Soma Belediye Futbol Sahasında oynanan Soma Mes. Ve Tek And.Lisesi ile Rıfat Dağdelen And. Lisesi maçıyla sona erdi.

Toplam 8 takım mücadele etti Genç Erkekler Futbol maçlarında Rıfat Dağdelen And. Lisesini 3-0 mağlup eden Soma Mes. Ve Tek And. Lisesi grup şampiyonu olarak Manisa’da yapılacak il birinciliğine katılmaya hak kazandı..

Tüm okul sporları haberleri için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN