Soma Master 5-3 Devlet Hastanesi

Soma Master 5-3 Devlet Hastanesi

İlçemizi Ege Masterler Liginde temsil eden Soma Master ile Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva takımlarından Devlet Hastanesi hazırlık maçı oynadı.

Yasin Tunç idaresindeki Soma Masterler, Soma Linyit Stadı’nda oynanan maçta Kazım Açıkgöz idaresindeki Devlet Hastanesini 5-3 mağlup etti..

Ege Masterler liginde önümüzdeki hafta lider Gaziemir ile kritik bir maça çıkacak olan Soma Masterlerin gollerini Can Açıkgöz (2), Ertuğ Ünlü, Durmuş Ateş ve Salih Marangoz kaydetti.  Bu sezon Kazım Açıkgöz ile Kaymakamlık Futbol Turnuvasına iddialı girebilmek için çalışmalarına başlayan Devlet Hastanesinde goller: İsmail Bardan, Erkan Nilgün ve Oğuz Akyüz’den geldi.

Bizi Cekobax Youtube,  Somadaspor Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN