Soma Karaelmasspor 6-3 İmbat Madencilik

Soma Karaelmasspor 6-3 İmbat Madencilik

Yaptığı kaliteli transferlerle Manisa 1.Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacak takım oluşturan Karaelmasspor, 2022 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva şampiyonu İmbat ile hazırlık maçı oynadı.

Soma 301 Karaelmasspor, TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan maçta İmbat Madencilik takımını 6-3 mağlup etti.
Karaelmasspor’un gollerini Kadir Balcı (2), Cengizhan Akbulut (2), Furkan Korkmaz ve Yusuf Varol attı. Son şampiyon İmbat Madencilik takımının gollerini ise Murat Aksoy, Oğuzhan Karslı ve Emre Ocak kaydetti. İmbat Deniz’in ayağından birde penaltı atışından faydalanamadı.

Bizi Cekobax Youtube,  Somadaspor Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN