Zaferspor da Hatay Yolculuğu Başladı

Zaferspor da Hatay Yolculuğu Başladı

Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımı Kurban keserek Birfen Koleji Defnespor maçı için Hatay’a hareket etti.

İlk haftayı Bay geçen takımımız, kazasız, sakatlıksız ve başarılı bir sezon için tesislerinde kurban keserek dualar ile Hatay’da oynayacağı Birfen Kolleji Hatay Defne Spor maçı için yola çıktı.

Zafersporda Hatay Yolculuğu Başladı

Takımımızı uğurlamak için yapılan merasime Belediye Başkanı Ali Tulup, Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna, Ak Parti ilçe Başkanı Erol Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri , CHP ilçe Başkanı Levent Elbinsoy ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti ilçe Başkanı Vehbi Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Soma Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, Soma Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Erdinç, Soma Belediyesi Spor Müdürü Haydar Güllü, Atatürk ilkokulu Müdürü Mustafa Küçük, Zafer Mahallesi Muhtarı Hüseyin Balkan, İstasyon Mahallesi Muhtarı İbrahim İlhan, sporcu velileri ve vatandaşlar katıldı.

HAFTAYA AKDENİZDE BAŞLAYIP, KARADENİZDE BİTİRECEKLER

Bu sezon 20 bin Km yol gidecek olan Zafer Spor Kadın Futbol takımı ilk hafta birbirinden zor 3 maça çıkacak. Cumartesi günü Hatay’da, hafta içi Çarşamba günü Soma’da ve hafta sonu Pazar günü Ordu’da oynayacaklar.

BU SEZON UZUN VE YORUCU BİR LİG OLACAK.

Bir proje kapsamında hafta sonu Almanya’dan ve Fransa’dan gelecek ve bir hafta Soma’da kalacak U15 kız takımları çıkacak.
Mehmet Güvendiren “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik, genç ve dinamik bir takımız. En büyük handikabımız tecrübe eksikliğimiz. Bu sezon uzun ve yorucu bir lig olacak. Bir kaç sezon bu ligde kalıcı bir takım olmak ve sonra kendimize yeni hedefler koymak istiyoruz, lig sonunda play-off potası içerisinde olmak temel hedefimiz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN