Soma Zaferspor’a Milli Kaleci

Soma Zaferspor’a Milli Kaleci

Kamerun Milli Takımının da kaleciliğini yapan Pauline Chalotte Alang Ayangma Zaferspor’un kalesini koruyacak.

Kadınlar 1’nci ligi takımlarından Medigün Soma Zafer Spor, Kamerun Milli Takımının da kaleciliğini yapan Pauline Chalotte Alang Ayangma’yı Soma’lı iş insanı Coşkun Çayıroğlu’nun öncülüğünde bir kaç iş insanında desteğini alarak kadrosuna kattı.

Pauline Chalotte Alang Ayangma

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde bir kaç iş insanı ile transferin sponsorluğunu üstlenen Coşkun Çayıroğlu “Kadın futbol takımımızın sporcularının ve yönetiminin gayretlerine yakinen şahitim. Zor şartlarda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bizden de bir sporcuya, sponsor olmamızı istediler biz de birkaç arkadaş kulübümüze destek olduk. Zafer sporda iki kızım vardı, şimdi üç kızım oldu.” dedi.



Transferin gerçekleşmesinde ekstra çaba sarf eden ikinci başkan Murat Gökmentekin “Küçük bir halı sahadan başlayan hikayemiz bugün çok uluslu birinci lig takımına ulaşmıştır. Bir kaç sezon bu ligde kalıcı olmak istiyoruz, bunun için iyi bir kaleciye ihtiyacınız vardı fakat bu ihtiyacımızı karşılayacak bütçemiz yoktu. Bize bu transferin gerçekleşmesinde destek olan Coşkun Çayıroğlu’na ve diğer iş insanlarına teşekkür ederim” dedi.

SOMA ZAFER BAYAN FUTBOL TAKIMI

Zaferspor Hatay Deplasmanında

Öte yandan geçen haftayı bay geçen Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, ikinci hafta Hatay deplasmanında Birfen Koleji Defnespor’un konuğu olacak. Karşılaşma 29 Ekim Cumartesi günü Hatay Defne Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 13:00’da oynanacak.

İlk Hafta Maç Sonuçları

İlkadım Bld YB 1-1 Nuh Spor
Pendik Çamlık 14-0 Sakarya KFK
Horozkent 5-1 Giresun Sanayi
Kocaeli BFK 4-0 Ünye Gücü
Kayseri KFK 0-1 Bağcılar Evren
Gaziantep Asya 7-1 Birfen Koleji Hatay Defne
Soma Zaferspor Bay

2.Hafta Maçları

Bağcılar Evren-Gaziantep Asya
Nuh Spor-Kocaeli BFK
Sakarya KFK-İlkadım Bld YB
Giresun Sanayi-Pendik Çamlık
Ünye Gücü-Kayseri KFK
Birfen Koleji-Soma Zaferspor
Horozkent Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN