Kupa Mesaimizin Tarihi Belli Oldu

Kupa Mesaimizin Tarihi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu müsabaka programı belli oldu. Karşılaşmalar 27, 28 ve 29 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Maçımız Salı Günü

Aydın’ın 3.ligdeki temsilcisi Efeler 09 Spor FK ile evimizde oynayacağımız karşılaşma 27 Eylül Salı günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 15:00

Ankaraspor Hazırlıkları Başlıyor

Esenler Erokspor galibiyeti ile geçen haftayı moralli kapatan siyah-beyazlı ekibimiz 24 Eylül Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor hazırlıklarına bugün başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN