Basatemür: Çok İyi Bir Galibiyet Aldık

Basatemür: Çok İyi Bir Galibiyet Aldık

Burhanettin Basatemür, Erokspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 5.haftasında Esenler Erokspor’u Yılmaz Ceylan ve Emrecan Bulut’un golleriyle 2-1 mağlup eden Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, maçın ardından açıklamalarda bulundu. (Maçın fotolarına haberin en alt bölümünden bakabilirsiniz.)

BURHANETTİN BASATEMÜR GOL SEVİNCİ

90+5.dakikada gelen gol sonrası büyük sevinç yaşayan teknik direktör Burhanettin Basatemür, ” Sıkıştırılmış maç trafiğinin üçüncü maçında Erokspor gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Isınmada Safa Ali sakatlandı ve Murat az ısınmayla da olsa maça başlamak zorunda kaldı. Ona rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Üç maçı da yüksek tempolarda oynadık. Dönem dönem rakibimiz topa daha fazla sahip oldu.

O anlarda doğru durarak fazla pozisyon vermedik. Özellikle kazandığımız toplar sonrası yaptığımız hızlı ataklar önemli pozisyonlar bulmamıza neden oldu. Final paslarındaki eksikliğimiz golü bulmamızı geciktirdi. Ancak son bölümde de olsa bulduğumuz gol ile galibiyet geldi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum verdikleri mücadele ve doğru oyun için. Taraftarlarımızda maç boyu destek verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Zaten olması gereken de buydu. Kenetlendiğimiz zaman her şey daha iyi olacak..” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN