Karşıyaka Maçının Yansımaları

Karşıyaka Maçının Yansımaları

Geçen hafta ligdeki rakibimiz egenin köklü kulüplerinden Karşıyaka idi.

Bu maçın özelinde hafta başından beri takımın antrenmanlarını takip edip; maç hazırlıkları başladı, maç önü, maç arkası, sakatlar, cezalılar, röportajlar, köşe yazıları vs yazdık çizdik. Söz sırası ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları”na geldi.

Tüm bu hazırlıkların ardından iki takım için büyük önem arz eden karşılaşmadan istediğini farklı galibiyetle alan taraf ”Dumanlı Kentin Puslu Çocukları” oldu.

Ligde tek mağlubiyet ve en yakın rakibimize 6 puan farkla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.  Şu anki bulunduğumuz konumumuzu lig sonuna kadar devam ettirmemiz çok önemli.

Bu anlamda da aşağıda Karşıyaka maçıyla ilgili son paylaşımımızın yer aldığı videoda ”maçtan estanteneler, goller ve haklı sevinç gösterilerimizle” bitirip iki gün sonra deplasmanda oynayacağımız Batman Petrolspor maçına odaklanmamız gerekiyor.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN