Nurettin Çağlar: Lider Takımın Lider Golcüsü

Nurettin Çağlar: Lider Takımın Lider Golcüsü

TFF 3.Lig 3.Grupta 27.hafta sonunda gol krallığı yarışında zirvenin yeni ismi Somaspor’un takım kaptanı Nurettin Çağlar oldu.

Karşıyaka maçında penaltıdan attığı golle fileleri havalandıran 28 yaşındaki başarılı orta saha, 14 gole ulaştı ve 13 gole sahip Karşıyaka’lı Hakan Kuş‘u geçti.

Amacım Somaspor'un ŞampiyonluğuAmacım Somaspor’un Şampiyonluğu

Onun attığı gollerini bir yana bırakın, top saklaması fauller alması, dikine oynaması, takımı cesaretlendirmesi takıma sağladığı katkı… Hani derler ya ”Her takımda olması gereken oyuncu”diye işte Nurettin Çağlar’da bu sözün ”vuku” bulmuş hali.

Karşıyaka maçından sonra zirveye yerleşmesiyle ilgili sorduğumuz soruya, “Gerçekçi olmak gerekirse sezon başı benim gol kralı olmak gibi bir düşüncem yoktu. Ancak ekip olarak çok iyi durumdayız. Maçlarda kendimi diri ve güçlü hissetmem yeteneğimin ön plana çıkmasını sağlıyor.  Sonuç olarak ta attığım 14 golle zirvede yer aldım. Yine söylüyorum benim gol kralı olmak gibi bir düşüncem yok. Amacım Somaspor’un şampiyonluğu.” ifadesini kullandı.


27.Hafta Sonunda Gol Krallığı:

Nurettin Çağlar 14 Gol (Somaspor)
Hakan Kuş 13 Gol (Karşıyaka)
Abuzer Gaffar Toplu 12 Gol (Erokspor)
Nurettin Çakır 12 Gol (Isparta 32 Spor)
E.Kaan Gültekin 11 Gol (Isparta 32 Spor)
Özcan Aydın 10 Gol (Somaspor)

28.Hafta Maçları (25.03.2021 14:00)

Batman Petrol Spor-Somaspor (1-1)
Erbaaspor-Yalovaspor
Şile Yıldızspor-Arhavi Spor
Altındağ Spor-Çatalcaspor
Osmaniyespor FK-Cizre Spor
Esenler Erokspor-Gölcükspor
İçel İdmanyurdu-Çarşambaspor
Isparta 32 Spor-Elazığ Karakoçan FK
Karşıyaka BAY

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN