7 Gollü Maçın Galibi Soma Masterler Oldu

7 Gollü Maçın Galibi Soma Masterler Oldu

Ege Masterler Ligi B-grubunda geçen haftayı Şirinyer Masterleri deplasmanda Ramazan Yılmaz ve Avusturya Mustafa’nın golleriyle 2-0 galip kapatan Soma Masterler, 4.hafta maçını evinde Gaziemir Masterler ile oynadı.

Daha önce liglerde dört kez karşı karşıya gelen iki ekip, Soma Masterler ve Gaziemir Masterler beşinci maçlarında Linyit Stadı’nda oynadı. (karşılaşmaya ait 150 adet foto  somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir)

Halil Çıkrıkçılar İlknur Yeşildağ Fatih Murat Kuş

Saat 16:00’da başlayan Halil Çıkrıkçılar, İlknur Yeşildağ, Fatih Murat Kuş hakem triosunun yönettiği ve yedi golün atıldığı karşılaşmadan ev sahip ekip Soma Masterler, 4-3 galip ayrıldı.

GOL ANISoma Masterleri Gaziemir Masterler karşısında dördüncü galibiyete taşıyan golleri İlker Çakır (3) ve Selçuk Bulut attı. Üç gol atan İlker Çakır ve bir gol atıp birde penaltı aldıran Selçuk Bulut maça damga vuran oyuncular oldu.

SOMA MASTER GAZİEMİR MASTER SEROMONİ

Soma Master 4-3 Gaziemir Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Halil Çıkrıkçılar-İlknur Yeşildağ-Fatih Murat Kuş
SOMA MASTER:Kadir-Hüseyin-Fatih-Halil-Yücel-Mutlu-Avusturya-Ertuğ-Ramazan-İlker-Selçuk
YEDEKLER: Yusuf, Hasan, Tolga, Baybars, Hasan, Savaş, Orhan
ANTRENÖR:Uğur Geren

GAZİEMİR MASTER:Münir-Erkan-Altan-Cengiz-Metin-Yavuz-Emre-S.Gürboğa-Metin-S.Günay-Mustafa
YEDEKLER:Erol, Anıl, Gökhan, Baki, Murat, Burak, Barış, Bektaş, Davut, Yasin
ANTRENÖR:Ali Irk
GOLLER:İlker Çakır (3), Selçuk Bulut (Soma Masterler), Metin Gezici, Bektaş Aytekin, Barış Küçükyılmaz (Gaziemir Master)
KIRMIZI KARTLAR:Metin Gezici (Gaziemir Master)



SOMA MASTERLER İLK YARIDA DAHA İYİYDİ

Soma Master, 5.hafta Bergama deplasmanında

Ege Masterler Ligi 4.haftasında İzmir temsilcisi Gaziemir Masterler ile Linyit Stadında kritik bir maça çıkan Soma Masterler, özellikle ilk yarıdaki pozitif futbolunu skora yansıtarak karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Gaziemir Master galibiyeti ile puanını sekize çıkaran Soma Masterler, ligin 5.haftasında İzmir deplasmanında Bergama Masterlerin konuğu olacak..

GAZİEMİR MASTER

Gaziemir Master 3 Puanda kaldı

İlk yarıda maçın hemen başında yedikleri golle oyun disiplininden kopan ve peş peşe yedikleri gollerle devreyi 3-1 geride kapatan Gaziemir Masterler, ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen maça tutunmaya çalıştı.  Bektaş Aytekin ve Barış Küçükyılmaz’la iki gol bulsalar da karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldılar.  Soma Master mağlubiyeti ile 3 puanda kalan İzmir ekibi, ligin 5.haftasında evinde Karşıyaka Genç Masterleri konuk edecek.



GÜNSOY KAYA,MANİSA,HAKEM

İki ekip arasında daha önce oynanan maçlara baktığımızda;

05.01.2020 Grup maçları : Soma Master 0-2 Gaziemir Master
14.10.2019 Grup maçları: Soma Masterler 3-0 Gaziemir Masterler
19.01.2019 Grup maçları: Gaziemir Masterler 1-3 Soma Masterler
08.03.2015 Çeyrek final maçı: Soma Masterler 4-2 Gaziemir Masterler

Bora Master-Saruhanlı Master

Soma Masterlerle birlikte Ege Masterler liginde mücadele eden bir diğer temsilcimiz 13 Eylül Bora Masterler, yarın (Pazar) Saruhanlı Masterleri konuk edecek. Linyit Stadında oynanacak Alpay Başkesen, H.Ziya Kürehan ve Irmak Tüzen hakem tirosunun görev alacağı karşılaşmanın başlama saati 14:00

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

 

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN