2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..

2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..

Daha önceki yazımda belirttiğim gibi; ”başlamasını dört gözle beklediğimiz turnuva da, ikinci haftayı geride bıraktık. İki haftalık zaman diliminde; bazı takımlarımız sahadan gülerek ayrıldı, bazı takımlarımız ise üzülerek ayrıldı. Neyse edebiyatı bırakalım, bu hafta neler olmuş, neler yaşanmış hep beraber göz atalım..

MAHALLENİN DELİSİ

EN CENTiLMEN TAKIM: Müftülük takımını seçmek istedim. Pozitif futbol isteği devamlı hucum etme çabaları ve bunu yaparken oyunu çirkinleştirmeden, faul bile yapmadan, rakibine de oynaması için izin vererek oynaması ve bütün bunları yaparken skora takılı kalmamaları onları bu konuda ön plana çıkaran en büyük faktör..Soma Belediye maçında 3 -0 yenik durumdayken, oyunu bırakmamaları onlara 2 dakika daha olsa beraberliği getirecekti, alkışlar hocalarımıza..

HAFTANIN CENTiLMEN OYUNCUSU: Kemal Aksoy, Huzur Evi maçında oyun 4-4 berabereyken son dakikalarda hakemin korner vermesine karşın Nakliyeciler takımının oyuncusu Kemal, topu auta atarak alkışı hak etti.




HAFTANIN TAKIMI: Huzurevi muhteşem seyircisi ve disiplinli oyunlarıyla maça 3-0 yenik başlamalarına karşın Nakliyeciler takımından üç puanı koparmayı başardılar tebrikler..

HAFTANIN MAÇI: Huzurevi-Nakliyeciler muhteşem geri dönüşün yaşandığı maç, harikaydı. Seyredemeyenlerin çok şey kaçırdığı anlara tanıklık ettik. İki takımıda tebrik ediyoruz ..

HAFTANIN DOKUZU: Şimdiden söylüyorum BU DOKUZ benim dokuzum(!)
İllaki farklı düşünenler vardır, saygı duyuyorum..




KALECİ : Soma Belediyesi ile oynanan maçta Müftülük kalecisinin performansından dolayı seçiyorum. Mac Soma Belediye takımı 3-0 yapmasına rağmen inanilmaz kurtarışlar yapan kardeşimiz. Müftülük takımını da maçta tuttu. Son dakikalarda iki de gol bulan Müftülük puan alsaydı kalecisi sayesindeydi, tebrikler kardeşim

SAĞ BEK : Tacettin Çetinkaya .. Ticaret Odası (1) takımının oyuncusu. normal şartlarda halı sahaya çağırmazsın lakin bu turnuvanın 7 senedir çizgisinden aşağıya düşmeyen başarılı oyuncusunu tebrik ediyorum..

SOL BEK: Devlet Hastanesi takımının sol beki İbrahim-i de buraya koyuyorum. Oyun boyunca diri duruşu ve disipliniyle takımına çok katkıda bulunan kardeşimizi kutluyorum..

STOPER : Barıs Aktepe, Yuta Çalışkan takımının çalışkan oyuncusu.. Bu hafta Yıldızlar topluluğu Yuta’nın arka tarafını organize eden takımın savunma yükünü omuzlayan komple tek başına yöneten kadim dostumu tebrik ediyorum

ÖN LIBERO : Evet mesleği futbolculuk olan arkadaşımız, İmbat Madencilik takımından Eser Kasal.. İyi oyunuyla adeta gözlerimizin pasını siliyor, tebrik ediyoruz..




ORTA SAHA : Takımı soyunma odasına 3-1 mağlup girdikten sonra konuşmasını yapıp, sahaya girer girmez 3-2 yapan, 3-3 olmasında rol oynayan ve takımın aldığı 3 puanda büyük rol oynayan Bahadır Özgen’i tebrik ederim harika oyunun için başarılar dilerim..

SAĞ AÇIK : İsmail Şarlayan aslında oyun tarzını hiç sevmem ama iki haftadır takımına o kadar katkı yapıyor ki istemeye istemeye koyuyorum seni buraya kardeşim, başarılar..

SOL AÇIK: Yuta Çalışkan takımından genc oyuncumuz Oğulcan Nilderya. Fazla söze gerek yok taraflı-tarafsız herkesin beğendiği oyuncu hızı ve kuvvetiyle güzel isler yapıyor, tebrikler..

FORVET: Gecen hafta herkesin eleştirisini alsa da attığına değil attırdıklarına bakın dediğim Kubilay Karpuz beni yanıltmadı 4 gol 2 de asistle takımını bütün gollerinde vardi tebrikler Kubilay Karpuz.
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN